reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kochana jak mi się uda wyrwać z pracy to zrobię bete. Ostatnio jak robiłam to byłam pewna że to ciąża. Miałam wszystkie objawy a teraz już w nic nie mam wiary, ani trochę nie czuje się w ciąży, no ale się okaze ;-)

Cześć kobietki. Jak po wczorajszym święcie?
Ja mam już dość dzisiejszego dnia, zepsuł mi się samochód, od soboty byliśmy uziemieni, a mieliśmy kupę załatwień, ale to szczegół, najgorsze jest to, ze zapłaciłam za naprawę razem z częściami 620zl :no: masakra jakaś. Jeszcze mi tego przed Komunia syna brakowało... Mam dość...:wściekła/y::szok::no::no2::realmad:

Nadzieje zawsze warto mieć :)

Ja w ciąży z córką objawów nie miałam żadnych poza spozniajacym się okresem :p
Teraz mam wszystkie, a ciąży jak nie było tak nie ma :confused: wiec nie radzę tym się sugerować

Skaba, współczuję perspektywy nocy w hotelu :(

Mąż właśnie kapie córcie i zaraz baja i lulu.

Ja juz tez uciekam bo jutro do pracy. Dobranoc ;);)

A ja się witam wieczornie :)

Bóle brzucha przeszły i juz dużo lepiej się czuje :)
Przez dwie godziny w pracy zmęczyć się nie zdążyłam wiec potem jak wróciłam to odpoczywałam do góry :upa: :D

Ale jutro już koniec laby bo mój do pracy idzie :)

Malinka,

Witaj i powodzenia w staraniach! Oby w tym cyklu @ nie przyszła.

Skaba,

Może obejdzie się bez noclegu?

Majdaczek,

U nas jak się psuje samochód to mi zawsze chce się płakać bo przeważnie 500-800zl pryska :(

Edytka, Julka

Ja kciuki za was trzymam i liczę, że posypiecie się na listopadowe mamusie [emoji8]

Gaga,

Ah te chłopy [emoji34] [emoji36]

Ja teraz wybieram jakiś horror na noc ;);) obejrzę sobie to odrazu żwawsza będę :D

reklama
dziękuje, bo myślałam, ze coś przegapiłam, choć staram się czytać uważnie :tak:
Ja właśnie idę oglądać MjakMilosc, tylko muszę sobie przygotować kilka paczek chusteczek, bo podobno ma być straszny odcinek ;-)

Do góry