reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Edytka może to objaw ciąży ;-) ja znam historie bladziochów i nie liczę na cuda ale przynajmniej wiem ze nie zwariowalam :-)

Ty masz chociaz bladzioszka wiec nadzieje jest i to spora ,ja to dzisiaj na noc zaaplikuje sobie podpaske w razie W

Narazie znikam maz wraca i musze mu obiad odgrzac ;-)

reklama
anam no ale chociaż dobrze, że Ci częściowo z pracy pokrywają. To jakoś ze względu na szkodliwość w pracy, że praca przy komputerze czy coś w tym stylu?

Gaga a nie dzwonił ani nie pisał, że się spóźni?

Mój też własnie wrócił z pracy także i ja zmykam obiad podgrzewać. ;)

Kasik nic nie pisal ani nie dzwonił tylko on nie ma okreslonego czasu pracy raz wraca wczesniej a raz później, w sumie dawno juz tak późno nie wracał i zazwyczaj dzwonił ze cos jeszcze musi zrobić :(

Uuu ale tu dziś produkcja:-)

Kleopcia z całego serca gratuluję II:-) spokojnej ciąży!

Julcia ja tam już od twoich testów ovu kciuki zaciśnięte noszę :-)tylko potrzeć jak bladzioszek ściemnieje.

Gaga nic się nie martw. Przemyśli i wróci. Pewnie mu teraz głupio, że tak nagadał i nie wie jak teraz z twarzą z tego wyjść. Trzymam kciuki za jutrzejszą rozmowę :-)

A ja jutro muszę do Szczecina gnać i chyba na noc nie wrócę. Nienawidzę nocować w hotelach :no:

reklama
kto testuje w najbliższym czasie? Za wszystkich trzymam kciuki i mam nadzieje że w się uda jak największej grupie kobiet ;-)
ja wróciłam do domu, zrobiłam zdjęcie testowi żeby podesłać swojemu a on mi mówi, że nic nie ma i na nic się nie nastawiajmy, przykro mi się zrobiło, ale może ma racje :-(
http://s1.fotowrzut.pl/OFVJSICBMP/1.jpg

Ja widze jest slabizna. Rano na bete i nie bedziesz czekala na ciemnieje czy nie :-) ja mialam taka sama 5 dni przed terminem :-)

Do góry