monii88
Fanka BB :)
Kasz gratuluję i zazdroszczę ;-)
Monia może u ciebie to pozostałości po owulce?
możliwe-dziś bolało mnie podbrzusze i myślałam ze może jakims cudem druga owu zrobiłam test i jedna kreska,nawet cien cienia niebyło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasz gratuluję i zazdroszczę ;-)
Monia może u ciebie to pozostałości po owulce?
Gratulacje :-) życzę nudnych 9 miesiecy ;-)Cześć Dziewczynki
Nie było mnie chwilę. Melduję II na dzisiajeszym teście
♥
Ja mogę powiedzieć po sobie, że Niestety to prawda. Dziwię się mężowi ze że mną wytrzymuje jeszcze ;-)Właśnie przeczytałam ten artykuł Jak mieć żonę w ciąży i przeżyć, czyli grupowicze o... - BabyBoom.pl
i się tak zastanawiam czy faktycznie w ciąży ma się aż takie huśtawki nastrojów czy trochę to wyolbrzymione?
Witaj gloria :-) ja też się dość długo starałam o pierwszą ciążę i niestety też ja poronilam. Musiałam mieć zabieg, a zaraz po nim znowu się udało i jestem juz w 13 tygodniu! A bałam się ze znowu czeka mnie kilka miesięcy starań. Co do Novum to ja słyszałam dużo pozytywnych opinii. A co do tego strachu to tak już niestety jest, każda kobieta która poroni martwi się cała kolejna ciążę. Ale ryzyko poronienia kolejnej nie wzrasta, wiec spokojnie dzialajcie i życzę powodzenia!Cześć dziewczyny.
Jestem tu nowa. Właściwie to po prostu mam potrzebe z kimś się podzielić moją historią, mam nadzieję że ktoś mnie wysłucha.
Mam 30 lat i od półtorej roku staramy się z meżem o dziecko. Niestety miesiące mijały a nam się nie udawało. Nie pomogły wykresy temp, clo ani metformax. Mój lokalny gin zrobił mi podstawowe badania plus HSG, wszystkie w normie. Mąż zrobił swoje - też w normie choć w dolnej granicy. Gin wysłał nas do Novum. Tam masa badań hormonów, podejrzenie PCOS ale niepotwierdzone wynikami. Szybko namowili nas na insemincje ktora mielismy w styczniu 2015. Nieudana. za miesiac miala byc druga - jednak lekarz jej nie wykonal bo ponoc w nasieniu meza bylo tylko 600 tys plemnikow ( gdzie w styczniu - miesiac wczesniej mial 8 milionow!). wiec spokojnie czekalismy na kolejny cykl gdy okazalo sie ze jestem w ciazy! naturalnie i nawet nie wiadomo kiedy to sie stalo bo przeciez bylismy przekonani ze nasienie meza jest za slabe. radosc trwala jednak krotko, niecaly tydzien i poronilam w 5tc (liczac od ostatniego okresu). Bralam duphaston ale nic nie pomogl, beta byla mala - 31,5 a po 3 dniach spadla do 4,7 i wczoraj wszystko polecialo.
Teraz sama nie wiem co o tym wszystkim myslec i co robic dalej. Novum niby slynne i wspaniale ale wcale nie czuje by mi cokolwiek pomogli, zero diagnozy a tylko wyciaganie grubej kasy.
Oczywiscie bedziemy sie starac dalej ale boimy sie ze znowu poronie. nie wiemy co jest nie tak, najpierw 1,5 roku a nic a jak wreszcie zaszlam to od razu poronilam. co o tym wszystkim myslicie? macie moze jakis pomysl/rade? bede bardzo wdzieczna.
Gaga super, trzymam kciuki za jutrzejsze rozmowę :-)w ogóle z tego wszystkiego to Wam jeszcze jednej rzeczy nie napisałam. Bo wczoraj udało mi się wydrukować jeszcze jedno to CV i pojechał ze mną żeby je zawieść a dziś już tel i jutro mam jechać na rozmowę o pracę mam nadzieję że się uda, że chociaż trochę się oderwę od tego chorego domu a i sobie coś zarobie przy okazji i spokojnie za swoje kupie sobie jakieś rzeczy do nowego domu
Witaj malinka :-) zapraszamy :-)Cześć dziewczyny!
Jestem nowa na forum. Staram się z mężem o drugie dziecko już trzeci rok i nic
Mamy 5 letnia córcie. I bardzo chcielibyśmy dla niej rodzeństwo, ale narazie nie wychodzi nam
Od tych starań dostaje juz na głowę i postanowiłam poszukać wsparcia na forum. Mogę się przyłączyć?
Okres (nie) powinien przyjść 16.03
mi się zawsze marzyły bliźniaki,dwójeczka za jednym zamachem heh ale u mnie w rodzinie niema i u mojego tak samo wiec szanse zerowe,chociaz u mojej koleżanki tez tak było a bliźniaki ma :-)Julka zrób jutro test moze bedzie widaćtrzymam &&&&
Zastanawiam sie ile z nas bedzie miało bliźniaki hehe
Ja testować nie lubie bo sie boje![]()
Cześć Dziewczynki
Nie było mnie chwilę. Melduję II na dzisiajeszym teście
♥