reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Krysia a no szalalam ale czy coś z tego bedzie ,marne szanse,co do gina przykro mi z powodu śmierci bo teraz ciężko bedzie znaleźć nowego i dobrego lekarza

reklama
melduje się ... wybaczcie ze nie piszę !!! brak czasu i chandra...:zawstydzona/y: . u mnie bez zmian... 30dc... kusiło mnie żeby kupić jeszcze jeden test... ale czekam do piątku. też dokładnie nie wiem kiedy się jej (nie)spodziewać po ostatnim 45dc.... ehhhh :-(.Któraś jeszcze testuje w piątek bądź w tygodniu???

Julka.. ja tam na zdjęciu nic nie widzę... trochę nie wyraźne może powtórz jutro z rana ?

pozdrowionka i kciukasy &&&&&&&&&&&&&

-Gratuluję II kreseczek!!!!!!!!!!!

-Witam również nowe mamy...

Ostatnia edycja:
Wlasnie mama mi powiedziała ze kobiety od strony taty wszystkie kobiety miały menopauze po 30 przed 40 wiec szczerze sie wystraszyłam. :/

Enej jak Twoje samopoczucie dziś?

lux dziękuję że pytasz; ) moje samopoczucie raczej średnie.
Madzia okres mi się spóźnia. Brzuch boli. Cyce mnie bolały ale już przestają. I mięśnie mnie bolą.
Myślę że miałam w tym cyklu przesunięta ovu wiec okres będzie tyle że później. No i już się denerwuje bo chciałabym zacząć już nowy cykl a tu @ nie ma. No i boję się że znowu jakieś zaburzenia hormonów. .
LUX prześlij trochę swojego entuzjazmu; )

Julka ja mam termin @ na 20 marca i wtedy chce testować. Enej to życzę Ci poprawy humoru. Fabimama super, że piszesz. Anna-nie martw się, nie wszystko w rodzinie jest dziedziczne.

reklama
Do góry