reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Witaj Malinka,
oczywiście, że możesz się przyłączyć większość z nas sie tu stara bo nie którym juz się udało czego i Tobie życzę. musisz podać jeszcze wiek i który cykl starań to Cię Majdaczek dopisze do naszej listy

reklama
Ja czytam Julka na tel to jak zobacze na kompie to ocenie, bo tak ciezko.
Kami tak jak pisza dziewczyny kasy mniej, ale oszczedzac sie musisz!
Ja zakupilam testy owu i bede od jutra sprawdzac! Powiem Wam, ze dzis juz mi sie troche mokro robi, wiec licze ze po tym siemieniu to moze sluz powroci :-)

Gratulacje zacisznym

Gaga - faceci tez maja ciężkie chwile i zachowują sie jak przed okresem. Moj tez mi wczoraj focha strzelił ze byłam u mamy a nie w domu sprzatalam olalam go i tyle,

Zuzka powodzenia moze przestaniesz myślec i to pomoże i zaskoczy;) trzymam &&&

Jołasia szok !! Co za babsko
Gloria bedzie i na Ciebie czas wszystkie czekamy ale damy rade musimy w to wierzyć

Ja mam makaron z sosem spagetti. Teraz w pracy jestem i juz chce wyjsc zaraz sa swieta wiec jak mi sie uda to porządki zacznę robic drabinę dostaliśmy to moge okna umyc i szafy ;)

Cześć dziewczyny!

Jestem nowa na forum. Staram się z mężem o drugie dziecko już trzeci rok i nic :(

Mamy 5 letnia córcie. I bardzo chcielibyśmy dla niej rodzeństwo, ale narazie nie wychodzi nam :(

Od tych starań dostaje juz na głowę i postanowiłam poszukać wsparcia na forum. Mogę się przyłączyć?

Okres (nie) powinien przyjść 16.03

3 lata? A badaliscie sie? Robilas monitoring?

3 lata? A badaliscie sie? Robilas monitoring?

Miałam min. hsg, laparo, wrogość śluzu, przeciwciała przeciw jajnikowe, 3 inseminacje, monitoringi, stymulację clo i mocniejszym lekami stosowanymi przy invitro.

Mąż miał robione badanie nasienia. Wszystko w normie.

Lekarze podejrzewają niepłodność idiopatyczna.

To nasze ostatnie dwa stymulowane cykle starań i jak się nie uda podchodzimy do in vitro z programu rządowego.

Witaj Malinka .
Jesteśmy w podobnej sytuacji ja tez staram sie od 3 lat I nic u mnie moze byc nieplodnoc wtórna ,trzymam kciuki aby sie wam udalo

reklama
Gaga-mojego Tomka brat ma prawie 40 lat a umysł dziecka. Przez chorobę jest złośliwy, upierdliwy i nerwów dużo się traci przy nim. I też miałam spięcie z Tomkiem dzis o to. Bo skoro jest Edyta w domu to czemu Tomek musiał się pół dnia Rafałem zajmować i jeszcze córka Edyty nam doszła. Bo szwagierka nie chce się nią zajmować. Teraz obrażony Tomek pojechał do matki, bo wróciła do domu.

Do góry