reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

No Jula ja podejrzewam że w tym cyklu też będę bardziej niecierpliwa niż w poprzednim, bo słabo wierzyłam że się od razu uda. A chyba na listopadówkach u Kami jakaś dziewczyna też pisała że jej test bladziuszek wyszedł chyba z 5 dni przed terminem @ :shocked2: i weź tu się powstrzymuj

reklama
Ja miałam w zestawie 3 testy o czułości 10 a ze wychodziły mi coraz ciemniejsze owu to się dziś pokusiłam i zrobiłam. Wkleiłam tu do oceniania żeby nie myśleć o sobie ze jestem wariatka. A zdjęcie i tak nie odwzoruje tego co widziałam :-) jakąś nadzieja się we mnie obudziła pomimo małej wiary ;-)

Tak dziewczynki zaczęłam nowy cykl, ale zły termin wpisałam @ na 07.04.2015. W tym cyklu biorę clo ale jeden dzień musze przesunąć bo od niedzieli powinnam brać a wezmę od dziś. Mąż też ustrogen pierwszy dzień wziął. Mam nadzieje ze na moje urodziny 22.04 będę miała prezent w postaci || na teście.

Jak u Was wygląda sprawa? Tak rzadko zaglądam.
Edytka coś pisałaś ze szalejesz w tym cyklu

Dzięki kochane :-) Natalia rzuciłaś okiem na to zdjęcie które przed chwila Wkleiłam? Szukam potwierdzeń ze nie jestem wariatka. Chociaż na psychoanalize niedługo siw chyba zapisze :p

reklama
Cześć dziewczyny!

Jestem nowa na forum. Staram się z mężem o drugie dziecko już trzeci rok i nic :(

Mamy 5 letnia córcie. I bardzo chcielibyśmy dla niej rodzeństwo, ale narazie nie wychodzi nam :(

Od tych starań dostaje juz na głowę i postanowiłam poszukać wsparcia na forum. Mogę się przyłączyć?

Okres (nie) powinien przyjść 16.03

Do góry