reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

mniam my już po kebabach :D

i mieliśmy znowu spotkanie z sąsiadką z dołu :/ odkd tu zamieszkaliśmy to robią problemy, bo rano chodzimy [jak wychodzimy do pracy], bo chodzimy na piętach :cool: itd. Mój Ojciec [jest oficjalnie właścicielem mieszkania] był u nich i powiedział że nie życzy sobie żeby nas nachodzili, powiedział w dość dosadny sposób jak sąsiad zwyzywał mojego G od najgorszych...
Dziś usłyszałam że jestem wariatką co biega na szczudłach, na codzień chodzę w cichobiegach na płaskim, czasem w weekend nałożę szpilki [nie tak jak kiedyś...]. Teraz G się śmieje że mieszka z wariatką ;p
Oczywiście olaliśmy sąsiadkę :p

Dziewczyny jestem w szoku. Na pewno słyszałyście w sierpniu o walkach w Egipcie, my wtedy zaryzykowaliśmy [mieliśmy opłacone już] i pojechaliśmy tam na wakacje do Taby, mała wieś gdzie nie ma nic, dosłownie nic! poza kilkoma hotelami. Bo przecież jak się tłuką to tam gdzie jest dużo ludzi, a dziś w radiu słyszeliśmy że właśnie w Tabie był wybuch w autokarze z turystami, kilka osób zginęło, kilkanaście rannych... Boże nigdy więcej do muzułmańców... Dziękuję Bogu że w workach nie wróciliśmy...

reklama
kobitki mam pytanie;-)
od którego dnia powinno się mierzyć temperaturę- od pierwszego dnia okresu? czy od pierwszego dnia po okresie?
Przepraszam za pytanie dla niektórych trochę głupie ale jestem w tym świeża:zawstydzona/y:
Z góry dziękuje:tak: za odpowiedź
Blair współczuje sąsiadów...przerabiałam to przez 4 lata na studiach:eek:

nie ma ścisłej reguły od kiedy trzeba, ja np nie lubię mierzyć podczas @ więc zaczynam jak się skończy, gdzieś kiedyś chyba czytałam że najpóźniej zacząć 6dc

Wydaje mi sie ze jak zaczniesz mierzyc od pierwszego dnia @ bedzie bardziej czytelny wykres, ale widze ze dziewczyny roznie mierza. Zalezy jeszcze gdzie mnierzysz jesli w ustach to na lajcie a jesli waginalnie to po @

Malusiolka, moje ovu mi mówi, że kolejna @ powinna się zacząć 22. lutego, więc możemy mnie przenieść ;-)
Właśnie widzę, że jednak ktoś tu jest ze stolicy, cieszę się :-)

Anula, ja Ciebie też przez cały czas jako brunetkę widziałam :szok: Nie powiedziałaś mi, co tam studiujesz? Chyba, że to top secret :-D
A ja czarna, nienawidzę moich włosów, bo nie da się przefarbować i kręcą się niemiłosiernie, mam do żeber, a się tak zakręcą, że ledwo co kości policzkowych dotykają :wściekła/y::crazy:

Kasik, ja mierzę codziennie. Ważne jest, by w tym samym miejscu mierzyć i mniej więcej o tej samej godzinie - jak pod pachą, to zawsze pod pachą. Jednak zacznij od pierwszego dnia miesiączki ;-)

Ah, zapomniałam powiedzieć - głupia jestem i nie doleczyłam zapalenia oskrzeli, to mi się w zapalenie płuc przerodziło :no::zawstydzona/y: I niezbędne leżenie w domu... A, i serial skończyłam oglądać, więc absolutnie nie mam co robić, nic tylko się pociąć suchą bułką... :wściekła/y::crazy::confused2:

Kochane ale wy piszecie ze mam ty stron do nadrobienia...

karotka00 przykro mi... wyrazy współczucia tule mocno. Wiem dokladnie co czuje twoj m.... sama przez to przechodzilam 6 lat temu i do dzis ciezko mi jest... nie bede pisac o tym bo jak tylko wspomne o tym to mi lezka leci...:-(
MotylkowaOna he he kochana byloby super sie spotkac i poplotkowac...:tak:
watpliwosci3 nie spisz o tej porze? to co robilas? hehe :-p a moze nie wszystko stracone jeszcze?
mligocka ja dzis tez mialam dniowke... normalnie mam dosc juz... dobrze ze mam jutro wolne...:tak:

Anula1988 a jakos tak ostatnio imprezuje... a potem znajac zycie bedzie chwilowy przestoj... bawimy sie jak mamy okazje.. jak wiesz kazdy ma swoje zycie, obowiazki, prace wiec trzeba sie razem zgrac he he ale dajemy rade.. he he :-) na pewno wszystko u ciebie rosnie tak jak ma rosnac.. trzymam kciuki za wizyte...

Mychunia superasnie ze udalo sie odzyskac fotki. Musze wejsc dzis na twojego bloga.. chociaz nie mam sil po dyzurze.. ale mysle ze jednak wejde... a co !! :-)
SSMama to ja sie zapisuje do ciebie na seans... :-) kuruj sie... nie daj sie chorobie....
lalka nie trac nadziei... nadzieja umiera ostatnia... :tak:

iwo:) a gdzie masz ta stronke detektora?
Aschlee - jutro za Ciebie trzymamy kciuki zeby 3 serduszka bily jak dzwon
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

reklama
Do góry