reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Anulka - fajny pulpet z Twojego chrzesniaka. Jak moge doradzić to usuń fotki - nigdy nie wiadomo kto czyta :tak:

Maluśka - wiedziałam że sobie poradzisz!!

Asiu- ale takie są FAKTY! A ryczeć to będziesz Kochana... ale ze szczęścia na widok dwóch kreseczek na teście! :tak::laugh2:

Mychunia
- dzięki

Iwo- tak, miałam w planie wieczorem usunąć, jak sobie obejrzycie zdjęcia.

Dzięki dziewczyny :* Postaram się :)

Anulka, ja też blondynka, ale farbuje się :p Jak poznałam mojego M to głupio powiedziałam "Wiesz, że jestem ciemną blondynką?" :-D Chodziło mi, że blond to mój naturalny kolor :p Czasami mój M śmieje się do mnie z tego :p

mychunia, możesz mi napisać kiedy dostałaś drugą miesiączkę po poronieniu? Ja miałam 21.01 i tak się zastanawiam kiedy mogę kolejną dostać. Jeżeli około 30 dc, to wyjdzie przed egzaminem ;/

Asiu- nooo widzisz :laugh2: Się ugaszcza fasolek w Tobie, to i punkty rosną! :tak:

Maluś- no ja też farbowana, hihi :tak: Ale z tej "ciemnej blondynki", to się nieźle uśmiałam, hihi :laugh2:

Wracam do nauki. Odezwe się wieczorem, jak już pewnie będzie sobie lulać :-)

reklama
Cześć dziewczynki;-)
Ale pięknie skrobiecie od rana ciężko was doczytać:rofl2::rofl2:
karotka- wyrazy współczucia.
Anula- to po takich walentynkach tylko fasolki wypatrywać:tak::tak:
malusiolka- zdasz z zamkniętymi oczami;-) &&&&& powodzenia !!!
lalka- musisz myśleć pozytywnie !!!! opcji innej nie ma :-):-)
wątpliwośc- testuj dalej:-):-)

Do góry