reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ewelinka- póki co to chyba sporą gromadkę, ale... piesków sobie kupię, bo z poczęciem nawet jednego dzieciątka mamy problem :no2:

haha Anula jutro będę latać z tel po mieszkaniu i robić zdjęcia :p
nie pieskami zapełnisz, tylko dzieciaczkami, uda się Wam na pewno! :)

taką mam kuchnię, zdjęcie słabej jakości bo robione tel wieczorem zaraz po zamontowaniu mebli, nawet sobie nie wyobrażacie jak sie z niej cieszyłam, sklep nawalił i czekaliśmy na meble 1,5m-ca w zimie mając tylko małą kuchenkę elektryczną z jednym palnikiem, masakra!
kuchnia.jpg

Załączniki

• kuchnia.jpg
    kuchnia.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
Blair- dziękuję Ci, że we mnie wierzysz! Ja się Tobie odwdzięczam tym samym. Mam nadzieję, że szybko zapomnisz o tym co to starania i będziesz się w pełni cieszyc macierzyństwem. Jutro obowiązkowe latanie z aparatem po pokoju i potem meldunek zdjęć na BB :tak:

Ewelinka- oby tak było! Niech się spełni to co mówisz!

Blair- Wooow! Piękna kuchnia, taka klasyczna i nowoczesna jak ja uwielbiam! Cuuudo!

Ostatnia edycja:
Wiara czyni cuda! Trzeba wierzyć... choc czasem jedt to bardzo trudne szczegolnie jak widze ze wszystkim wokolo przychodzi łatwo ciąża... mowia i za chwile mają... nie dbają o siebie i maja zdrowe dziecko a Ty dbasz, chuchasz , dmuchasz i... puste jajo ;-(

A to moja kuchnia ;-) Na bałagan proszę nie patrzeć :tak: I korytarz prowadzący od kuchni do wejścia do domu.

Załączniki

• IMG_0317.jpg
    IMG_0317.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 54
  • IMG_0320.jpg
    IMG_0320.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Motylkowa- ale już, proszę do kuchni i zdjęcie pstryknąć! Każda kuchnia jest piękna, jeśli w domu panuje miłość! Bez względu na to czy meble mają rok czy 10 lat! :tak:

Do góry