reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Nawet nie zaczynam czytac was, nie dam rady.
Dziś skonczyła mi się dopiero @ więc za chwilkę zaczniemy starania. Nie mam zbytnio czasu do was napisac.
Dziś byłam i fryzjera :)

Buziaki Kochane :*:*:*:*

reklama
Anulka tapeta petarda, chciałam podobna w przedpokoju ale w ostateczności zmieniłam plan i mam tam lustro w grubej drewnianej białej ramie i taką szafke na wymiar z kołderką aby tyłek posadzić i buty jak człowiek ubrać :)

Olusia tez uwielbiam ten kolor. jest boski jutro wrzuce fotki :)

No Anulka co do tej cegly to boje sie tego w kuchni ze syf bedzie sie zbierał ja bardzo dużo gotuję, co o tym myslisz??

Anula super ta fototapeta hehe a motylki tez lubie. Moja kumpeka ma motylka tatuaza na piersi.. fajnie to wyglada

Asiu- nie, z tą cegłą nie będzie problemu. Tylko pamiętaj, że w dekoratorni robią tak, ze najpierw ja malują na wybrany kolor i potem jeszcze lakierują! Dzieki temu powierzchnia jest w miare błyszcząca i nawet odkurzaczem na włosiu czy mokra szmatka przeczyścisz kurz :tak:

My w zasadzie mamy 2 pokoje no ale tylko jednego używamy jako salon i sypialka w jednym :) taka mieszanka pełno kwiatów i duże akwarium :p a drugi stale w remoncie.. bo nie wiadomo co tam bedzie. miał byc pokój dla maluszka , a teraz nie ma koncepcji :) i tak stoji tam tylko szafa i rzeczy które "ZAWSZE" mogą się przydac :p

Wiesz co ale kurz to kurz a tłuszcz? jednak mimo okapu zawsze sie zbiera i potem szmatka jak chcesz umyc to kawalki szmaty i kurz i ten tluszcz ...tego sie boje masakrycznie. Nawet juz znalazłam tapete taka fajna ze cieniowana jest i chcialam aby probke przyslali

Motylku my tez mamy 2 pokoje, w jednym jest mlody a w drugim my i spalismy zawsze na wypoczynku. rok temu zmienilismy meble zrobilismy salonowy kacik a po drugiej str wstawilismy te palety jutro zobaczysz :) jak mamy impreze to posciel do łózka materac na stojaka a palety na balkon, stół z kuchni i 13 osób bez problemy wchodzi :)

reklama
Ja mysle ze pokoj w ktorym lubie siedziec bedzie dla mnie i kiedys dla dziecka tylko troche go bede musiala poznieniac i przemeblowac..

Do góry