reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Asiu- hihi, no już skończony 8 tydzień i leci 3 dzień 9 tygodnia. Mi póki co też tak szybko leci :laugh2: Asiu już wróciliście z gościny?

Bada m- objawy bardzo dobre Kochana. Musi być dobrze, jak to mówi moja ginka- jak takie objawy, to ciąża silna :laugh2:

reklama
Ewelinka- a gdzie masz robione badania prenatalne? Mi ginka kazała się umówić do Gamety do Gdyni, bo ona niestety nie zajmuję się tymi badaniami.

Ewelina- to fajnie, że Twój ginek robi to badanie. A ja no cóż, muszę jechać. Mi już ginka też poleciła 2-óch lekarzy w tej Gamecie.

Achlee, Anka- a niech się buntuje, ja wszystko dla niego zniosę. W końcu tyle czekałam na to. :laugh2:

DZIEWCZYNKI JA CAŁY CZAS MOCNO WAS WSPIERAM I CZEKAM NA WASZE II KRESECZKI! :laugh2:

A moj Dzidzius grzeczniutki. Czasem mnie mdli tylko i cyce bola. Poza zmęczeniem i sennoscia jest extra :-) aaa no i humorki... rycze o wszystko. moja mama tez dobrze przechodziła początek ciąży.

Anula - dbaj o siebie i odpoczywaj :tak:meble poczekają :-p

Mam przeczucia, że u mnie rozpoczyna się długa walka o II kreseczki...te jajniki, waga...oj się nazbierało:szok:

reklama
z reguly po @ a przed owu jestem gotowa do walki, a w tym cyklu jakos zupelnie stracilam checi do czegokolwiek, zupelnie nie mam humoru :-:)-(

widze ze nadal nie ma wiesci od jolasi. czekamy na Ciebie!

AsiaSzw i jaka decyzja? bedziecie razem? wchodzisz do pokoiku? ;-)

gabis no to badz wdzieczna mezowi, bo jednak wiekszosc sie wzbrania i nie chce badan.

HolyKate to juz wstepnie gratuluje! dawaj znac jak kolejne testy!

Do góry