reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Malus pewnie Tobie tez przesylam sloneczko:tak:

Bada Tobie rowniez zycze milego dzionka:tak: jak sie czujesz?Tobie udalo sie w pierwszym cyklu po zajsc? Jak nie doczytalam to przepraszam.

Motylku jestes pod dobra opieka a to najwazniejsze:tak:

reklama
hej dziewczyny :tak:

wczoraj przeżyłam chwile grozy, bo miałam plamienia... ale wychodzi na to, że mąż m racje, że to z powodu tego, że wczoraj bardzo mało wypiłam.... jak się wystraszyłam i zaczęłam więcej pić, po jakimś czasie przeszło i ani w nocy ani dziś już nie plamię :tak:

bada ;*

Asia czekam, aż się bakterii pozbędę się z moczu.... i z niecierpliwością czekam na 22 na badania prenatalne :-)

Motylku
będzie dobrze ;*

Aschlee w drugim cyklu była jedna @ po 5 tygodniach od # , boje się okropnie,ale wierzę,że teraz będzie tylko lepiej.Trzymam mocno kciuki za Ciebie i resztę dziewczyn &&&&&&&&&&&&&&&:happy2:

Ostatnia edycja:
Witam Dziewczyny :happy2:
My niedawno wstaliśmy... :-D

Iwo - liczę na relację z komunii córci :) Oby pogoda była piękna! &&
Bada - całusy dla Ciebie i Fasolki :*
Motylku - najważniejsze, że jesteście pod stałą opieką...:tak:
Aschlee :*

Bada musi byc dobrze kochana.Trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki &&&& a lekarka dala Wam zielone swiatlo czy sami podjeliscie decyzje? Pytam bo ja tez sie strasznie boje, mimo ze moja mnie zapewnia ze wszystko bedzie dobrze.

Anka :*

Dzień dobry Kochane!

My mieliśmy jechać dzisiaj na zakupy po meble ogrodowe, ale mam dzisiaj takie nudności, że nie ruszam się z domu. :baffled:

Maluś-
Kochana takie przykre chwile przeszłaś. Strasznie mi przykro. Mam nadzieję, że ludzie, którzy w stosunku do Was mają takie wstrętne podejście jeszcze otrzymają to samo tylko z podwójną mocą. Tak nie powinno być. Co za okropni, bezduszni ludzie. Maluś a jak Dziewczynki?

Motylku- poproś może R. i niech Ci nakupuje jakiś gazet, albo książek o rodzicielstwie i myśl pozytywnie o dzidziolku i czytaj sobie takie tematy. Na pewno się uspokoisz i czas szybciej Ci minie.

Bada m- jak się czujesz? Są już jakieś objawy ciąży? Przypomnij mi Kochana czy Ty badałaś beta hcg?

Ewelinka- portki kupione?

Mychunia- kurcze, to się strachu najadłaś z tymi plamieniami. Ja to w takiej sytuacji od razu bym leciała na pogotowie. Ale fajnie, już niedługo masz prenatalne. Mi ginka kazała się zapisać w okolicach 10 czerwca.

Iwo- mam nadzieję, że pogoda Wam dopisuje i dzisiaj jest najpiękniejszy dzień Waszej córci.

Gabis, Gochson, Blair, Suseł- gdzie się podziewacie Kochane? Mocno tule Was.

Asiu, Kasik, Aschlee, Anka- buziaczki dla Was! :*

Lekarz powiedział,że po pierwszej @ można się starać,bo jest większa szansa,że szybko zaskoczy,zresztą zrobiłam na własną rękę hormony i wszystko wyszło bardzo dobrze,więc uwierzyłam,że może tak miało być i koniec.
Anula nie,nie badałam,nie chcę się stresować,zresztą test 2 dni po terminie @ był bardzo wyraźny,dziś powtórzyłam i jest Ok.,w tamtym cyklu w którym # kreski na teście były dużo bledsze.Liczę,że będzie ok.A z dolegliwości to piersi-ból,swędzenie,dużo śluzu,szybko się męczę,poce, mdłości i to na razie tyle

Miłego popołudnia, znikam ,bo my dziś świętujemy-synuś ma urodziny i na 16 przychodzą goście :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry