reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Iwo to ja wysylam porcje slonca bo u mnie pieknie sie zrobilo :tak:

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

reklama
Ewelinka pamietam właśnie ;) moze i u nas wojaki przetrwały ;)

Goska aha dzieki :) patrząc jak mi wyznaczał w poprzednich cyklach to moze sie przesunąć na dzien pózniej...

Iwo mam nadzieje ze z Młoda bedzie juz lepiej :)
Pogoda faktycznie nie rozpieszcza...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Starające się: 13 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7,V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9,X'14=>3,XI'14=>3
,XII'14=> 6

Styczeń 2015
dziuneczka,bada m

Czekamy na potwierdzenie:
Matik2012 - @29.04
karolina859 - @1.05
Olusia7982 - @1.05/2.05
gabis - @3.05
kazik - @5.05
jussastar - @8.05
mligocka - @10.05

Maj:
xAnkax - @11.05
julia0903 - @13.05
Nuuuśka - @17.05
Blair87 - @19.05

Czerwiec:
susel - @2.06
asmi - @3.06

Poczekalnia:

wandzia_23,malenka100,missiiss1301,fox,Leemonca,Co nti,Dominika_89,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawaa ,Lisica.,AsiaSz,Kocicowa_Mama,JustynaU, Agniesiak85,KasiaP,watpliwosci,jołasia

Blair, gratuluję :* W końcu doczekałaś się pierścionka :)

Bada m, gratuluję II kreseczek :*

Witam nowe dziewczyny, życzę powodzenia.

Ewelinko, piękne maleństwo masz :*

Asia, ja myślałam, że Wy już wróciliście z Paryża i chciałam zobaczyć zdjęcia. W takim razie nie mogę doczekać się jak pokażesz co zwiedzaliście :)

Anulka, śliczności z Twojego maleństwa :*

Motylku, jestem z Tobą i z maluszkiem :*

iwo, dla młodej :*

Aschlee, co tam?:*

Dziękuję dziewczyny za wszystko :* Przepraszam, że się nie odzywałam, ale jakoś nie mam nastroju. W urodziny moje babcia M zmarła, w środę pogrzeb i do tego mam całą buzię spuchniętą. Nie dość, że przed pogrzebem ząb mi się ułamał i pokaleczył z jednej strony język, to do tego ten ząb co się ułamał (6) i druga (6) ruszają się ;/ Teście dali numer do dobrej dentystki i w poniedziałek będę dzwonić umawiać się na wizytę. Ciekawa jestem ile będę czekać. Ponoć kobieta bardzo dobra i nie lubi wyrywać zębów, a stara się je leczyć. Nie ważne ile będzie kosztować, ale najważniejsze, że zrobi. Nie mogę od paru dni jeść. Dla mnie jedzenie to katorga;/ Dzisiaj na obiad mam rosół, bo ciężko mi cokolwiek jeść. Dla M i dzieci plaski ziemniaczane z sosem na drugie, a ja rosół (jak dam radę zjeść). Dobrze, że mogę pić, a parę dni temu nawet woda mi nie chciała przejść przez gardło. Mój dzień zaczyna się i kończy na tabletkach przeciwbólowych. Gdyby nie M nic bym nie jadła. Zmuszam się do jedzenia, bo czuje już osłabienie ;/ Jeszcze do tego jak babcia M zmarła moja rodzinka zaczęła mnie i M uważać za głupków, bo za bardzo przezywamy. Ich zdaniem "Czekaliście na śmierć babci", "Babcia miała swój wiek", "To nie Twoja babcia, a tylko M i po co się tak przejmujesz". Ludzie bez serca. Nie mam nastroju na nic. Byle słowo w kierunku moim denerwuje mnie. Czuje się nie do życia. Na szczęście @ jest lżejsza, bo po pogrzebie zalewało mnie ;/

Przepraszam Was, ale nie mam sił ani głowy na zajmowanie się listą. Ile dałam rady zmieniłam, a reszty nie widzę. Jak ktoś może niech zajmie się nią i pozmienia. Na razie potrzebuje spokoju. Jeszcze raz przepraszam.

Malus Kochana :* trzymaj sie dzielnie I zrob zabki jak najszybciej zebys sie nie meczyla :tak:
Glupimi komentarzami sie nie przejmuj bo nie warto...widocznie niektorzy najpierw mowia a dopiero potem mysla...
U mnie w porzadku czekam na rezultaty staranek ale nie nastawiam sie nie wiadomo jak bo Nie chce rozczarowan ;)

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

Ostatnia edycja:
Malus tuleee ;*** Kochana zalatw szybko sprawę z zębami żeby się nie męczyć. Nie przejmuj się innymi :* skoro znalas babcie M i byla dobra kobieta to nic dziwnego ze przezylas jej odejście.. niektorzy sa po prostu bez serca. Trzymaj się ;** BUZIAK

Dziewczyny, gdyby któraś zajmowała się listą to zgłaszam, iż @ przyszła 8.05...wrzućcie mnie do poczekalni, bo wpierw muszę tą sprawę jajnikową wyjaśnić...

Czesc dziewczyny! U mnie dzisiaj minely 2 dni po terminie @, zrobilam rano test i nie wiem czy to zwidy, czy co, ale chyba jest druga kreska! Bardzo blada, w zasadzie ledwie widoczna. Podobnie mialam w pierwszej ciazy z tego co pamietam. Mam 32 dc, w sumie poczekam jeszcze kilka dni i powtorze test.
Mialyscie tez taka sytuacje?

Ostatnia edycja:
maluś witaj i nami się nie przejmuj,kazdy potrzebuje czasami czasu dla siebie,jesteśmy zTobą i wierzę,że niedługo nadejdzie lepszy czas :tak:

Wszystkie babeczki pozdrawiam i kciukam :-D&&&&&&&&&&&&&&
Iwo pogody słonecznej życzę Ci z całego serca,bo wiem jak to jest mój Antoś miał w ubiegłym roku i strasznie lało:no:

HolyKate test najlepiej powtórzyć za 2 dni,bo co 48 h powinna wartość hormonu ciążowego wzrastać

reklama
Witam Was :) dołączam do grupy staraczek! od 13.04 odstawiłam tabletki any i teraz staramy się o dzidzie. Lekarz zalecił nam starania od razu po odstawieniu tabletek ze względu na podwyższony poziom testosteronu przed braniem tabletek. Podobno najlepiej gdyby udało się nam w ciągu 3 cykli, bo później może wzrosnąć ryzyko poronienia:( Ale jesteśmy dobrej myśli :)

Do góry