reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Susel - dziękuje Kochana za pamięć i wsparcie! :tak:
Ewelinko - super, że wszystko wyszło w porządku :happy2:
Mimozama - do kiedy jesteś w Pń? Ja 14.05 dopiero pozwolę sobie na wyjście z domku, na 10.00 mam USG (.)(.) i później jestem do Twej dyspozycji :-D

Dziewczyny a ma ktoś nr do Jołasi?

reklama
Witam się wieczorowo :-)
Widzę że duzo sie dzieje jak zawsze dziewczynki :tak:
Motylku kochana jestem z Tobą, wszystko będzie dobrze :tak::tak:
Asiku zdróweczka kochana moja :*:*:*
Maluś Jolasia co się z Wami dzieje martwimy się !!!!
XankaX Ojj walka z tłuszcze to masakra na początek spróbuj ograniczyć posiłki do 5 dziennie ale małych porcji i ostatni jeść 2 h przed spaniem to pomaga bardzo !!!!!:-)
ewelinka super że badania dobre teraz nie pozostaje Ci nic tylko odpoczywać:tak:

Ja wróciłam z fitnessu tabatkę zaliczyłam kalorie spaliłam ale dzisiaj sie troszkę obijałam za to jutro o 8 mam 1h na bieżni..blechhh Ale są tego rezultaty w końcu i nawet nie złe :-):-) więc walczę dalej póki mogę. Moja @ już się zbliża...:/

Witam

Ja wlasnie wracam z pracy wiec mam chwile:)

Dziewczyna z innego forum pisala ze Malus ma ciezki dni i odezwie sie na czasie,ale dla pewnosci jutro z rana do niej napisze i dam Wam znac jak sama sie nie pojawi.

Motylku co to za straszna historia!! Jejku dobrze ze wszystko sie uspokoilo!!! Ladnie lez i mam nadzieje ze to juz koniec problemow!! Trzymaj sie!

Ashlee ale masz zachcianki na owoce;) polowe z tych owocow na oczy nie widzialam haha.
Dobrze ze sytuacja sie wyjasnila;)

Ewelinka no to super ze badanie wyszo OK;) teraz mozesz byc spokojna!

Malus kochana cokolwiek sie nie dzieje to wspieram i mam nadzieje ze sie ulozy !!!
Julka co u Ciebie ??
Aschlee oby szybko swiatelko zajasnialo i byly II kreseczki :)
Motylek wspieram i mam nadzieje ze Ludzik teraz nastepna niespodzianke zrobi juz pozytywna w postaci ruchow w brzuszku !!!
Iwo oby coreczka szybko wyszla ze szpitala i zebyscie juz zapomnieli o tych szpitalnych murach do czasu Twojego szybkiego i przyjemnego porodu(tego Ci zycze ) hihi :*

a My mamy wstrzymane starania i szczerze bardzo dobrze sie czuje psychicznie bo odpoczywam od tego rozmyslania ...
z przyjemnych rzeczy to są dwie wiadomosci jedna taka że P. znalazl prace u innego goscia na budowie i to tym razem bezposrednio u niemca a druga ze kupilismy samochod :)

caluje mocno wszystkie Kobietki i mocno zaciskam kciuki :)

PS zapomnialam Blair wielkie wielkie gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!! chociaz pierscionka nie zdazylam zobaczyc to wiem ze na pewno jest cudny !!

Dzien dobry Kochane w sobote ;) dziekuje za mile slowa.Pisze z Tel a tu nie mam opcji dziekuje niestety :( watpliwosci super wiadomosci :tak: mowilam Ci ze na pewno wszystko sie pouklada ;)

Julia owocki egzotyczne ale tutaj sa bardzo czesto w sklepach dlatego jak tylko sa to sie zaopatruje ;) a potem z niektorych wysiewam nasionka ale to od 3 miesiecy wpadlam na taki pomysl wysialam 2 nasionka karamboli I oba wylazly a jak podrosly to zauwazylam ze po dotknieciu listki sie skladaja I dopiero rozkladaja sie na mowo jak nikt ich nie dotyka przez dluzsza chwile ;)
Milego dzionka Kochane

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

Hej :)

Witam sie z wyrka :( w czw poszliśmy pobiegać i nalapalam sie zimnego powietrza i wczoraj sie obudziłam z mega bólem gardła, cały wieczór sie leczylam, bo dzis idziemy na koncert. Dzis juz na szczęście lepiej ale jeszcze aspirynka sobie wezmę na wszelki wypadek :)

Motylku jak czytałam Twojego posta wczoraj to zamarlam, cieszę sie ogromnie ze z dzieciaczkiem wszystko dobrze, bedzie mały strongman! :)

Iwo ten Teoj chłop to niepoprawny... Ech mężczyźni tak maja czasem ze najpierw powiedzą a pózniej pomyślą ;)

Wątpliwości no i super ze sie zaczyna układać ;)
Dziekuje za gratki :*

Asiu a Ty jak sie czujesz?

Aschlee ooo fajny pomysł na taki domowy ogródek, ja mam zasadzona tylko cebulkę na szczypiorek ;)

Ewelinka super ze badanie wyszło dobrze :)

Przepraszam jesli komuś nie odpisalam....

Ovuf wyznaczył mi owu ale przerywaną niewiem czemu? W każdym razie znowu kiepski czas serduchowania, ale co poradzić jak G przemęczony ciagle tą pracą. Na szczescie od czerwca juz nie bedzie pracował bedzie na wolnym, ja do końca maja mam abonament na ovuf, wiec postanowiłam ze nie bede kupować kolejnego i pójdziemy na żywioł, bez mierzenia temp, bez testów, kiedy nam sie zachce ;)
Teraz jak by sie udało to byłby dzidzius zaręczynowy ;) ale dwa dni przed owu to trochę duzo jednak...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Ostatnia edycja:
reklama
Wątpliwości - wczoraj wyszlimy ze szpitala: rozpoznanie młodzieńcze zapalenie stawów. Teraz się leczymy.

Jutro komunia także miłego weekendu.
Plisssssss podeslijcie słoneczka na jutro!!!!!!!!!

Do góry