reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Motylku straszne to co piszesz.Dobrze ze Maluszek taki silny jest.Trzymam Kochana kciuki za Ciebie I Twoje dzielne Malenstwo_Oby juz wszystko bylo dobrze...ja dzis na wkladce zauwazylam duzo sluzu z odrobina krwi...mam nadzieje ze to z nerwow albo cos a nie ta wredna @ sie zbliza wczesniaj

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

Boze poplakalam sie, wy niegrzeczne dziewuchy to przez was.. Dziekkuje za mile slowa.. To prawda ze zycie to mnie wcale a wcale nie oszczedza.. Nawet mi przez mysl przeszlo dzisiaj ze chyba umieram..

bo juz mnie wszystko bolalo nawet nerki i ta krew.. Se mysle chyba sie wykrwawie.. No ale krwawienie chwilowo ustalo

Ostatnia edycja:
Boze poplakalam sie, wy niegrzeczne dziewuchy to przez was.. Dziekkuje za mile slowa.. To prawda ze zycie to mnie wcale a wcale nie oszczedza.. Nawet mi przez mysl przeszlo ze chyba umieram..

ja myślę, że po tym wszystkim urodzisz prawdziwego wojownika. tudzież wojowniczkę :) też trzymam kciuki, dodatkowa para nie zaszkodzi.

ewelinka_shn super Dzidzia :tak:

witam nowe staraczki:tak:

hej :)

Aschlee ja się zrobiłam wrażliwa na zapachy w czasie ciąży, a przy oglądaniu zrobiło mi się niedobrze, bo wyobraziłam sobie to co muszą zjeść :-(

a ja dziś jadę na urodzinki do szwagra, a w sobotę do drugiego też na urodziny :-D tak się złożyło, że obydwaj mają urodziny dzień po dniu :-) tylko brat męża jest w weekend na studiach, więc dziś imprezkę robi :tak:

Asia to musi być udany i owocny wyjazd, bo w moje imieniny wyjeżdżacie ;-)

ewelinka moja glukoza też jest wysoka, bo 99, ale póki co nic nie muszę robić :-) Skarbek cudny :tak:

PrincessSara witaj :tak:

kata witaj :tak:

cześć:)

Witam dziewczynki :happy2:
Uwaga chwalę się -test pozytywny-2 grube krechy :-)
attachment.php

wielkie gratulacje!!!

Aschlee - co się dzieje?

Agniecha - mój mi wczoraj ciśnienie podniósł. W sklepie pan zobaczył brzuszek i zaprosił od razu do kasy a kolejka była. Nie powiem miło mi się zrobiło a emek do mnie "nie wiem z czego się cieszysz 14 tydzień a tobie już brzucho wystaje" normalnie popsuł mi humor na resztę wieczoru...
pacnij go następnym razem w łeb ;) zamiast się cieszyć że brzucho już widać to ten robi docinki :angry:

o 10.30 mam wizyte na dywaniku u szefowej...
Czasem chyba nie potrafie sie zamknac w odpowiednim momecie I z tego zaraz pewnie beda same problemy[emoji35]

Aschlee, co się dzieje? Mam nadzieję że nie miałaś problemów żadnych :)

Anula kochana nie dotarlam do gabinetu tylko dla odmiany do szpitala..

dostalam krwotoku,potem po kroplowce to wogole krew mi sie po nogach lala.. Na badanie mnie wzieli .. Dzidziol zyje i ma sie dobrze ,ruszalo sie to moje dziecko.. A krwotok z tego ze zostal pecherzyk po tamtym blizniaku ,ktory okazuje sie nie wchlonal sie do konca.. I prawdopodobnie dojdzie do poronienia tegoz pecherzyka.. I zeby dziecie zatrzymac musze lezec.. Do tego gdzie tam jeszcze krwiak w tym wszystkim jest i to dosc spory..

dziewczyny ja to nie moge miec spokojnej ciazy tylko musi sie cos zawsze dziac..

Trzymam kciuki żeby już wszystko było ok!!!

Ale pędzicie...

Motylkowa jeju dobrze ze to sie tak skonczylo i ze tak szybko zareagowalas. Dzidzia jest silna wiec da rade! Mooocno trzymam kciuki.

PrinceasSara na szczescie problemow nie bylo...tylko rozmowa...ale wyszlo na moje wiec mam satysfakcje I juz sie nie przejmuje :tak:

Motylku dobrze ze krwawienie ustalo obys teraz juz do konca miala nuuuuuudna ciaze

reklama
Do góry