reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Cześć!

Iwo przykro mi z powodu córeczki. Będzie dobrze uważaj na siebie

Aschlee fajnie że będziecie mieli stworka nowego ja tam lubię szczeniaki są słodziaśne

Ja niestety przywitałam @

reklama
Owczarka niemeickiego dlugowlosego...tyle ze bedzie brany z PL i musimy na niego zaczekac bo musi przejsc szkolenie:tak:od poniedzialku ma sie nim zajac behawiorysta

Malusiolka, pamiętam o Was, pamiętam ;) nie zawsze mam czas żeby zajrzeć ale staram się, by choć trochę być na bieżąco. Odpuściliśmy sobie staranka, z tego względu że z wcześniejszą spłatą kredytu nie wyszło, a jest on duuuży, ponad to Piotrek ma umowę w pracy do grudnia. U nas w porządku pogoda piękna, spędzamy z Alkiem ponad pół dnia na dworzu, złożyłam wniosek o przyjęcie Małego do przedszkola, ale Mój Maluszek ma niewielkie szanse żeby się dostać ( takie kryteria...)co do psów mam w domu 13 letniego pudla miniaturkę i 10 mcznego golden retrievera - są idealne do domu, w którym są dzieci.

Milenka, Jussastar- my już tu kiedyś w wątku dzieliłyśmy się zdjęciami naszych wnętrz, w tym kuchni. Ale nie było Was wtedy, to wrzucę jeszcze raz zdjęcia mojej kuchni z moją wymarzoną lodówką, hihi. Tak, ma ona kostkarkę, ale niestety ręczną, nie mechaniczną. Te mechaniczne kosztują pewnie z tysiąc złotych więcej.

Jussastar- Twój wybór baaardzo mi się podoba. Mogę Ci szczerze polecić tę firmę, bo tę lodówkę mam już 2 lata i jak do tej pory nawet nie śmiała jakkolwiek zatrzeszczyć, zaskrzypić, ani nic w tym stylu, hihi.

Aschlee- ale czadowo, że Mężuś kupuje Ci pieska! Kochany jest baaaardzo Twój Mąż, tak dba o Ciebie! :tak:

Bezdzietna- tak mi strasznie przykro, że przyszła cholera :-( A już chciałam Ci pisać, że chyba się udało!

Iwo- jeszcze raz zdrówka dla Was! ;-)

Gdzie reszta RÓŻAŃCOWYCH Dziewczynek? :-D

Załączniki

• 20140321_181803.jpg
    20140321_181803.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 49
  • 20140321_181822.jpg
    20140321_181822.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 46
  • 20140321_181849-crop.jpg
    20140321_181849-crop.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 50
Ewelinka- właśnie podejrzałam Twój wykresik na ovufriend i patrząc na ilość serduszek (wooow! :szok:) to stwierdzam, że Wy Kochani nie próżnujecie, oj nie, hihi :-D

Anula kuchnia z moich snów, skąd wiedziałaś że o takiej śnię?

Ja czułam że to nie to. W przyszłym tyg pojadę do ginki na posiew. Miałyście takie coś robione bo ja jeszcze nigdy.

Tak wygladaja te male *******y ;-)4047952746.jpg

Anulka no chyba widzi ze jeszcze nie do konca potrafie sie wszystkim cieszyc...no i ze jak chodzi na noc do pracy to nie zawsze bezpiecznie sie czuje...no i...ostatnio panowie z bloku obok mnie podrywali i stwierdzil ze to bedzie straszak na nich :-D ze on se juz go tak wychowie ze nikt do mnie nie dojdzie ( na pewno zartowal )

Twoja kuchnia jest po prostu BOSKA:tak:

Załączniki

• 4047952746.jpg
    4047952746.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Bezdzietna- dziękuję, hihi, jest mi niezmiernie miło, że ktoś podziela mój gust :-D Koniecznie musimy się kiedyś wspólnie wybrać na shopping! :tak:

Aschlee- hihi, ale się uśmiałam tymi Panami, którzy Cie podrywają. No to już wszystko rozumiem, Mężus po prostu pod swoją nieobecność zostawia stróża, który ma pilnować Żonkę i ratować z opresji, hihi :-D

Ostatnia edycja:
Do góry