reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Halo!

Jussastar- ja mam lodówkę taką o w kolorze czarnym: https://www.google.pl/search?q=aris...oHwAw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=609#imgdii=_

Maluś- u nas wczoraj bez bzykanka, niestety, pisanie pracy mnie wykończyło. Aleeee co się odwlecze, to nie uciecze, hihi. Dzisiaj będzie się działo u nas, mam nadzieje:sorry2:

Iwo- dużo zdrówka dla córci i gratulacje z okazji zdrowej fasolki! :tak:

Kasikz- hihi, nasza Blair ma G i punkt G. To Ci szczęściara, co? :-D

Buziaki Dziewczynki! :**

Ostatnia edycja:
reklama
Anula wow super lodówka tez mamy robic kuvhniea mój m jakos sceptyczny jest do tych dwukomorowych.a tobie jak się sprawuje uzuwasz dwoch stron? Można wiedzieć ile taka przyjemność?

Milena- lodówka jest super, zarówno praktyczna, funkcjonalna i do tego jest piękną ozdobą kuchni! :tak:Wszyscy są nią zachwyceni. Mimo tego, że model dwukomorowy, to miał jedną z niższych cen, bo kosztował niecałe 3 tys. zł. Ogladaliśmy podobne innych firm nawet za 7 tys. zł! :szok: W życiu za taką cenę bym nie kupiła lodówki! :no:

No to faktycznie tanio. A masz w niej ten nalewak do wody? Co jest tak naprawdę potrzebne w lodówce? Czym kierować się przy wyborze? 7 tysięcy za lodowke musialabym sie mocno uderzyc w głowę. Musze Tomcia przekonać. Masz pewnie lakierowana kuchnie? Jakie kolorki?
Moge posłużyć rada na temat piekarnika u mnie musi być na60cm bo duzo pieke i czasami mam takie ciasta ze patelnia mi sie do 50cm nie zmieści dobrze ze to kuchenka teściowej ;)
Także jak wy tez pieczecie to wezcie sobie 60 cm

Mamy zostać na obserwacji do poniedziałku. 3 lekarzy ja badało i nie wiedzą co to jest. Stawiają na coś reumatycznego lub wirusa. Jesteśmy na diabetologii ale mimo to lekarka mówi że powinnam unikać szpitali. Głównie mąż będzie z nią siedział.
Julka już ma koleżanki i jest zadowolona ;)

Hej ho !!
Iwo-
uważaj na siebie to bardzo niebezpieczne:no: &&&&&& żeby było dobrze
Ja tez jestem na etapie projektowania mojej kuchni:-) już nie mogę się jej doczekać szczególnie ze jest otwarta na salon:tak:
Anula pamiętaj o zabezpieczeniu !!! ;-)
Maluś na pewno nie długo będziecie mieć coś swojego trzeba tylko mocno w to wierzyć i iść twardo do celu;-)
Asiu oby były piękne II :-) &&&&&&

My lecimy na kolacje do Pizzy Hut ze znajomymi dawno nigdzie nie byliśmy więc taka mała odskocznia się przyda
Buziki dziewczynki :-)

Anula - widziałam podobną ale droższą. A gdzie kupiłaś przez internet czy na miejscu? Ja juz przez internet nie kupuję bo już jedną lodówkę musiałam reklamować i ponad miesiąc stała na środku kuchni bo firma zabrać nie chciała...
A właśnie ja upatrzyłam też lodówkę Hotpointa :) Tylko węższą:
Lodówka HOTPOINT ARISTON EBGH 20243 F, Lodówki z zamrażalnikiem u dołu - Media Markt
Kurcze ale może by się i taka jak Twoja zmieściła u nas... Jaka ona jest pojemna... Super!!!!! Pokaże później mężowi :D

No i co...Mezul mi nie odpuscil tego psa...dzis zarezerwowal...jest szczesliwy jak nie wiem...mowi ze przez te kilka miesiecy zanim zaczniemy sie starac pies juz bedzie wychowany...tak sie chlop nakrecil ze sie nie przegada:szok:

reklama
Malusiolka, mychunia, - nie obrażam się mnie po prostu podobają się kwiaty a te, czarne, dobrze spasowane idealnie podkreślają moje umięśnione nóżki, w pracy odrazu przyciągnęły uwagę ;-)

iwo:) - unikaj jak najbardziej szpitala a mąż się małą zajmie, będzie dobrze.

Aschlee25 - oj, oj, a jakiego psa sobie ukochany zamówił?

Do góry