reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Oj niecierpliwa :-) Niestety mam tylko tc te z allegro co dodaja to owulacyjnych a one ppdobno maja czulosc 25 czyli raczej marne szanse ze by cos wyszlo przed @ ale moja glowa nie chce tego skumac :-)

reklama
susel - i jak tam beta?? Dziś wyniki????

karotka - dawaj do mnie, mam 30 jajek :-) Rodzice zawsze kupują od takiej Pani ze wsi jajka i mi zawsze wpychają, żebym nie kupowała tych chemicznych ze sklepu :-D

Straciatella - ja boję się brać ibuprom, bo wkręciłam sobie, że przez niego poroniłam i od tamtej pory nie biorę. Trochę dłużej się męczę, ale wolę wziąć 2 apapy.

Dobre porównanie do mydła! :D Ja jak piję taką maślankę straciatella to ta czekolada bez kitu przypomina mydło :-) Jest taka śliska jakaś ;-)

Boże dziewczyny, jak nigdy nie mogę się doczekać staranek w tym cyklu !!! :happy::rofl2:

Ostatnia edycja:
Ale jesteście wspaniale! Dziękuje wam bardzo, poprawilyscie mi humor mimo okropnego samopoczucia.

Dorcia spokojnie rób kolacje:) dzięki bo mnie rozbawilas:)

ailatan niestety poszłam bardzo późno więc wyniki dopiero jutro rano.

Heloł! Ja sie żegnam na 2 tyg. Jedziemy na wakacje do Grecji - bez neta. Trzymam za wszystkie &&&&& mam nadzieje na dużo fantastycznych wiadomości po powrocie.

reklama
Ailatan pierwsze co pomyślałam jak zobaczyłam krew to implantacja ale wtedy test by nie wyszedł pozytywny. A ciezko powiedzieć który to dzień cyklu bo ostatni okres zaczął się kilkudniowymi plamieniami i cieżko mi było stwierdzić który dzień uznać za 1dc.

Do góry