Cyntia85
Fanka BB :)
Dziewczyny padam. Biegamy po sklepach i marketach budowlanych. Chcemy zebrać jak najwięcej faktur, co by odzyskać część VAT-u. Plecy to mnie bolą już od ponad 2 tygodni. Kręgosłup boli nawet jak leżę. Nie wiem co robić. Podobny stan miałam w 2009 roku i zanim dostałam się na rehabilitację, to mi samo przeszło. Wtedy na ból pomógł mi tylko naproxen. Nie chcę teraz truć się mocniejszymi lekami, bo a nuż lekarz powie, że mogę w styczniu się starać, a ja jeszcze będę przed owu tego 9.01.
Czy któraś z kobietek używała komputerka płodności? Ja mam teraz pożyczony "Pearly" i nie mogę go użyć, bo nie potrafię ustawić pierwszego dnia cyklu
Wątpliwości3 - gratulacje! Super. Mój mi się oświadczył w sierpniu, a nadal nic nie ustaliliśmy ;-) Opisz nam jak to zrobił, koniecznie!!
Suselku - masz już jakieś wyniki badań?
Missiiss - dopiero przeczytałam, że @ przylazła. Szkoda, bardzo szkoda, że Twoja fasolinka się nie zagnieździła :-(
[*] Trzymam kciuki, by lekarze uregulowali u Ciebie hormony, byś mogła starać się swobodnie co miesiąc.
Ma ktoś kontakt z Piaską? Wiem, że miała inseminację, ale nie dała znać chyba czy się udało....
Piaska - daj nam znać jak poszło :*
Czy któraś z kobietek używała komputerka płodności? Ja mam teraz pożyczony "Pearly" i nie mogę go użyć, bo nie potrafię ustawić pierwszego dnia cyklu
Wątpliwości3 - gratulacje! Super. Mój mi się oświadczył w sierpniu, a nadal nic nie ustaliliśmy ;-) Opisz nam jak to zrobił, koniecznie!!
Suselku - masz już jakieś wyniki badań?
Missiiss - dopiero przeczytałam, że @ przylazła. Szkoda, bardzo szkoda, że Twoja fasolinka się nie zagnieździła :-(
[*] Trzymam kciuki, by lekarze uregulowali u Ciebie hormony, byś mogła starać się swobodnie co miesiąc.
Ma ktoś kontakt z Piaską? Wiem, że miała inseminację, ale nie dała znać chyba czy się udało....
Piaska - daj nam znać jak poszło :*