reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Dziewczyny padam. Biegamy po sklepach i marketach budowlanych. Chcemy zebrać jak najwięcej faktur, co by odzyskać część VAT-u. Plecy to mnie bolą już od ponad 2 tygodni. Kręgosłup boli nawet jak leżę. Nie wiem co robić. Podobny stan miałam w 2009 roku i zanim dostałam się na rehabilitację, to mi samo przeszło. Wtedy na ból pomógł mi tylko naproxen. Nie chcę teraz truć się mocniejszymi lekami, bo a nuż lekarz powie, że mogę w styczniu się starać, a ja jeszcze będę przed owu tego 9.01.

Czy któraś z kobietek używała komputerka płodności? Ja mam teraz pożyczony "Pearly" i nie mogę go użyć, bo nie potrafię ustawić pierwszego dnia cyklu:baffled:

Wątpliwości3 - gratulacje! Super. Mój mi się oświadczył w sierpniu, a nadal nic nie ustaliliśmy ;-) Opisz nam jak to zrobił, koniecznie!!

Suselku - masz już jakieś wyniki badań?

Missiiss - dopiero przeczytałam, że @ przylazła. Szkoda, bardzo szkoda, że Twoja fasolinka się nie zagnieździła :-(
[*] Trzymam kciuki, by lekarze uregulowali u Ciebie hormony, byś mogła starać się swobodnie co miesiąc.

Ma ktoś kontakt z Piaską? Wiem, że miała inseminację, ale nie dała znać chyba czy się udało....
Piaska - daj nam znać jak poszło :*

reklama
Iwo, kupiłam dzisiaj ten bobo test i mam zamiar jutro rano zrobić, @ nie ma, ciągnie mnie w pachwinach ale dzisiaj zobaczyłam maleńki ślad plamienia, takiego jakby różowego, boję się że nic z tego, @ spóźnia sie już 5 dni, jak to nie ciąża to juz nie wiem co, tylko raz mi sie @ spóźniała tyle jak byłam w ciąży z Matim, no ale zobaczymy

Wandzia, a co u Ciebie? Odezwij się!!!!!!!!

Witam

Misss tak mi przykro kochana ze sie nie udalo:(:(

malus
kochana ja niestety niemialam zadnych krwawien:( ciaza obumarla..wiec uwazam ze jesli krwawisz to sie oczyszczasz, z dwoja zlego to jest lepsze...ja niestety mialam zabieg najgorszy byl bol (dostalam tabletke na rowzawrcie szyjki macicy...straszne skurcze:( zabieg na narkozie wiec dobrze nic niewiem z niego...
Nie ronilam wiec niemialam zadnych objawow zawrotow glowy itd. a moze u ciebie to tez zwiazane jest teraz z sytuacja jaka przechodzisz i organizm sobie nie radzi...
Trzymaj sie kochana:*

No dziewczynki oczekujace trzymam kciuki za piekne II kreseczki:)

Dziewczyny jestescie Kochane bardzo bym chciala zeby sie udalo buziaczki.gif

Załączniki

• buziaczki.gif
    buziaczki.gif
    32,1 KB · Wyświetleń: 64
Hej:-)

Ashlee25 trzymam kciuki za fasolkę:-)

Ja dziś wracam do pracy. Tak mi się nie chce ehh Jeszcze wczoraj odwiedzili nas znajomi i poszalałam z winem. Jak się obudziłam o 4 to głowa mi tak pękała. Kiedyś znajoma mi poleciła ze na kaca dobra jest woda z cytryna. I powiem wam ze działa. Wypiłam szklankę tej mikstury o 4 i poszłam spać. I na szczęście teraz już nie boli;-)

Dobrego dnia dziewczyny :-)

reklama
Do góry