reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Tak, bo 1 test uznałam, że nic nie ma i wyrzuciłam, a po kilku godzinach coś mnie tknelo, wyciągnęłam z kosza i na suchym teście kreska była bardziej widoczna, ale mimo wszystko cień cienia
U mnie wlasnieejst tak problem że chyba owu się przesunala. Więc dziś mam 38dc. A też tak miałaś że te kreskówki wyschnięciu były wyrazniejsze? Bo ja jak zrobiłam to od razu zauważyłam delikatny cień Ale prawie nie widoczny A im bardziej wysychalo tym było bardziej tego bladziocha widać [emoji4][emoji848]

reklama
U mnie to wygląda teraz tak. Gołym okiem widać wyraźniej na zdjęciu gorzej.
Tak, bo 1 test uznałam, że nic nie ma i wyrzuciłam, a po kilku godzinach coś mnie tknelo, wyciągnęłam z kosza i na suchym teście kreska była bardziej widoczna, ale mimo wszystko cień cienia
Już sama nie wiem co myśleć
...
20191227_200813.jpeg
20191227_200845.jpeg

Powtórz test jutro i w kolejnych. Kreska powinna być mocniejsza. Ja widzę jakiś cień jest nawet mocniejszy niż ten który ja miałam za 1 razem. Ale wiadomo, reguły nie ma

U mnie to wygląda teraz tak. Gołym okiem widać wyraźniej na zdjęciu gorzej.Już sama nie wiem co myśleć
...Zobacz załącznik 1061408Zobacz załącznik 1061409
No teraz to widać elegancko, o ile taka kreska jest wynikiem pozytywnym to sobie możemy gratulować. Ja na razie nie mogę uwierzyć, że teraz mnie ktoś gratuluje, bo to jest jakieś surrealistyczne. I jeszcze muszę siedzieć cicho do 9 stycznia bo jutro mamy gości, z którymi lecę potem do Polski i zostaję tam do 8 stycznia. Więc mąż musi poczekać na nowiny, nie wiem czy wytrzymam... No i co z tym sylwestrem - 6 osób które mi będą w kieliszek zaglądać 😜. Ale może lepiej poczekać w sumie bo jakby coś się miało posypać to przynajmniej tylko ja się zawiode.

Ja mojemu A. wręczyłam pudełeczko z bucikami i testem dopiero po kilku dniach, bo wcześniej nie było co pokazywać [emoji85]
No teraz to widać elegancko, o ile taka kreska jest wynikiem pozytywnym to sobie możemy gratulować. Ja na razie nie mogę uwierzyć, że teraz mnie ktoś gratuluje, bo to jest jakieś surrealistyczne. I jeszcze muszę siedzieć cicho do 9 stycznia bo jutro mamy gości, z którymi lecę potem do Polski i zostaję tam do 8 stycznia. Więc mąż musi poczekać na nowiny, nie wiem czy wytrzymam... No i co z tym sylwestrem - 6 osób które mi będą w kieliszek zaglądać [emoji12]. Ale może lepiej poczekać w sumie bo jakby coś się miało posypać to przynajmniej tylko ja się zawiode.

Kurde dziewczyny boję się bo boki mnie brzuch i czuje jakbym okres miała dostać [emoji25]
Powiem Ci że jedyne co możesz zrobić to się odprężyć, mnie wyszedł bladzioch 2 dni przed spodziewana miesiączka i poszłam na bete i była 8.4. Ciągle uczucie wilgoci ale bez bólu jak na okres. W dniu spodziewanej miesiaczki kreska wyrazniejsza i beta 14.5 wiec ladny przyrost ale juz mialam jakies plamienie. W nocy w dniu spodziewanej miesiaczki zaczela sie pojawiac krew a nastepnego dnia beta tylko 15 i ginekolog stwierdziła ciaze biochemiczna, wszystko sie oczyscilo.
Nie masz na nic wpływu na tym etapie. Tylko luz i co ma być to będzie.
U mnie dziś 18 DC według aplikacji owu za 3 dni . Działamy prężnie z M 😂 a dziś też na rzęsach w pracy , normalnie usypiam w każdej pozycji ale to przez to że szefa nie ma i nic się nie dzieje 🤦‍♀️
U nas dziś 15 dc i też prężnie działamy:D w pon był pecherzyk 13mm więc gin stwierdziła że owu dziś albo jutro :) także cycki na wierzch głową w dół A nogi do góry i działamy;)
Kobietki troszke z innej beczki mam pytanie, jak wygladaly Wasze bety w zdrowych ciazach i w tych z pustymi jajami plodowymi? bo ja ostatni okres mialam 25.11 ale owulacje mialam przesunieta i mialam ja jakos 12-13.12. Bete robilam 23.12 (dzien przed planowana @) i wyszla 53.1 i nie wiem czy to nie za malo 😥 w Swieta nie bylo mozliwosci powtorzyc i dzis bylam znowu na becie ale wyniki dopiero w poniedzialek, a ja sie troszke zaczelam stresowac ze beta zbyt niska 😥
U mnie w dniu okresu wyszła 14.5 także Twoja jest serio wysoka, nie martw się, nie wolno teraz

reklama
Do góry