No jest !!!! Gratulację!Tu już dobrze widać jak wyschloZobacz załącznik 1061274
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No jest !!!! Gratulację!Tu już dobrze widać jak wyschloZobacz załącznik 1061274
Brawo, gratulacjeTu już dobrze widać jak wyschloZobacz załącznik 1061274
Tu ja tez widzę gratulacje !Tu powinnyscie widziecZobacz załącznik 1061262Zobacz załącznik 1061263
Tak mi się dzisiaj kręci w głowie i mi nie dobrze. Ale to już chyba z emocji [emoji16] nie wierzę normalnie!
Moja mama mówiła, że w każdej z 3 ciąż czuła się dokładnie tak jak na okres, który koniec końców się nie pojawiał. Nie stresuj się, zrób betę szybko w miarę możliwości i bądź dobrej myśliKurde dziewczyny boję się bo boki mnie brzuch i czuje jakbym okres miała dostać [emoji25]
Też miałam takie bóle brzucha, nie martw się to normalne.Kurde dziewczyny boję się bo boki mnie brzuch i czuje jakbym okres miała dostać [emoji25]