ForgetMeeNot
Fanka BB :)
W końcu ktos widzi. Bo juz na serio myślałam że sfiksowalam[emoji16][emoji16][emoji2356]
A na tym ostatnim zdjeciu to już dość wyraźna ta kreseczka [emoji16][emoji16][emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W końcu ktos widzi. Bo juz na serio myślałam że sfiksowalam[emoji16][emoji16][emoji2356]
A na tym ostatnim zdjeciu to już dość wyraźna ta kreseczka [emoji16][emoji16][emoji16]
Wrzuć w edytor i podkrec "kontrast" może wtedy?No widać, widać i to całkiem w miarę.Nie wiem jak mam wam To pokazać bo te zdjęcia są takie ciuloweZobacz załącznik 1061240
Tu już dobrze widać jak wyschloWrzuć w edytor i podkrec "kontrast" może wtedy?
Teraz widać wreszcieTu już dobrze widać jak wyschloZobacz załącznik 1061274
Ja widzę cień :-)Tu chyba lepiej widać. Na żywo widać dobrze.Zobacz załącznik 1061234
Teraz to i ja widzęTu już dobrze widać jak wyschloZobacz załącznik 1061274
Jest!!!!Tu już dobrze widać jak wyschloZobacz załącznik 1061274
Na tym ostatnim zdjęciu coś widać a jaka czułość testu? Wyślij męża do apteki i niech Ci kupi bobo test żółty o czułości 25 , on prędzej pokaże kreseczkę niż nie jeden z czułością 10. I możesz zrobić nawet teraz , póki jest jeszcze w miarę wcześnieAlbo mam już jakieś mega paranoje [emoji23][emoji23][emoji23]
No widać! Trzymam kciuki, żeby każdego dnia kreseczka była coraz wyraźniejszaTu już dobrze widać jak wyschloZobacz załącznik 1061274