reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Hej dziewczyny.
Termin planowany między 4a6 grudnia... miałam cichą nadzieję, bo nie czuje się na @... jutro chciałam robić test... piersi nabrzmiałe ale bez bólu, brzuch też nic... śluz miałam cały czas jak nigdy... no ale dziś dostałam mini plamień- czego nigdy nie miałam...[emoji33] całkiem mój organizm wariuje.
Muszę wrzucić na luz, bo oszaleje... mimo pełnego zaufania do mojego lekarza pójdę poradzić się chyba do innego... Ale tylko po to, żeby znać inną opinię na temat mojego organizmu i braku ciąży mimo dobrych wyników.
Póki co powoli będę się wyciszać na forum, bo tak jak pisałam- wrzucam na luz. Powiedziałam mężowi dziś, że mam już dosyć. Poddaję się:( Jak wyjdzie to super, jak nie to będę cieszyć się mężem, bo jest wspaniały!!

Trzymam za Was kciuki, na pewno jeszcze trochę Was będę podczytywać bo chyba nie umiem tak z dnia na dzień porzucić forum. Miło mi tu z Wami [emoji173]

Koniecznie idź do innego lekarza. Może jakaś zdrowa dieta? Wrzuć na luz to napewno ci dobrze zrobi ale ze starań nie rezygnuj

reklama
Witajcie dziewczyny, więc ostatnią miesiączkę miałam 22 października i w tym tygodniu zorientowałam się że jeszcze nie mam okresu (cykle 28dniowe), od tygodnia mnie mdli i bolą mnie plecy, od trzech dni codziennie na wkładce mam dużą krople różowego śluzu, test robiłam wczoraj jak wstałam po nocce i negatywny. Jak myślicie co to za śluz? Ogólnie jest taki ciągnący i przezroczysty. Ból brzucha jak na okres i od dziś bolą mnie piersi.
Ja tez ostatnia @ miałam 22 października. Dokładnie 28 dni później miałam taki śluz jak opisujesz, czyli śluz płodny. Nie wiem czy to możliwe, ale po śluzie miałam jakby dwa razy owulacje. Dzisiaj przyszedł @. W przyszłym tygodniu idę do lekarza i zapytam go czy to możliwe, że owulacja wystąpiła dwa razy, albo dlaczego tak się przesunęła (nie biorę żadnych leków)

Koniecznie idź do innego lekarza. Może jakaś zdrowa dieta? Wrzuć na luz to napewno ci dobrze zrobi ale ze starań nie rezygnuj
Zdrowa dieta to moja specjalność kochana. Ja w tym pracuje, ruch i dieta u mnie to nawyk codzienny A nie jakiś dodatek 🙈
Ale dziękuję za radę, na pewno do starań wrócimy. Teraz mniej świadomie. Zero liczenia i myślenia o tych dniach... bo już mam tego dość. Fakt cieszę się z bliskości z mężem ale myślę, że ostatni dyskomfort w czasie przytulnek podczas owu to była kwestia jakiegoś stresu. Ja tak nie chce;)
Pozdrawiam

Zazdro!! :D
Może biorę za małą dawkę [emoji848] 2x1....
W środę mam kontrolę u endokrynologa to chyba wysępię skierowanie na badanie progesteronu
Też biorę 2x1 ;) Ale ja ogólnie przytyłam bardzo dużo od września więc te kilogramy weszły wszędzie. Nie ma czego zazdrościć bo od miesiąca tego zrzucić nie mogę :/ Miałam nadzieję, że eutyrox mi w tym pomoże ale nic, ani grama :/

reklama
Do góry