reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Cześć Dziewczyny! Gratuluje kolejnych II kresek. Super wejść na forum i przeczytać ze kolejnym się udało już je ujrzeć [emoji4]
Ja się wyłączyłam po tym jak na wizycie w 8dc pani doktor stwierdzila brak pęcherzyka dominującego (ja mam owulacje zawsze Ok 11dc) wiec spisałam cykl na straty. W tym cyklu nie mierzyłam temperatury ale z ciekawości czy rzeczywiście będzie to cykl bezowulacyjny wróciłam do temperatur i wyglada na to ze owulacja była bo tempki poszły do góry, nie wiem tylko kiedy.. termin @ mam na 5/12/ ale się przesunie przez to ze owulacja tez. I teraz nie wiem czy trafiliśmy w termin czy nie bo nie mam pojęcia kiedy mogła być owulacja a i przytulanki nie były codziennie. Do tej pory miałam sporo kremowego śluzu, teraz już mało i lepki i szyjka nisko, twarda i zamknięta. Tak nisko jeszcze nigdy nie miałam. Także mam kolejny „ciekawy” cykl. No i czekam, ciekawe jak się zakończy [emoji110][emoji5]

A od czasu jak biore Ovarin - 3 miesiąc już dolegliwości PMS zanikły, lekko mam opuchnięte piersi ale żadnej wrażliwości, żadnych skurczy.. i bądź tu kobieta [emoji12]

Trzymam kciuki za wszystkie które do Nas dołączyły, oby grudzień był Nasz!!!

reklama
Cześć Dziewczyny! Gratuluje kolejnych II kresek. Super wejść na forum i przeczytać ze kolejnym się udało już je ujrzeć [emoji4]
Ja się wyłączyłam po tym jak na wizycie w 8dc pani doktor stwierdzila brak pęcherzyka dominującego (ja mam owulacje zawsze Ok 11dc) wiec spisałam cykl na straty. W tym cyklu nie mierzyłam temperatury ale z ciekawości czy rzeczywiście będzie to cykl bezowulacyjny wróciłam do temperatur i wyglada na to ze owulacja była bo tempki poszły do góry, nie wiem tylko kiedy.. termin @ mam na 5/12/ ale się przesunie przez to ze owulacja tez. I teraz nie wiem czy trafiliśmy w termin czy nie bo nie mam pojęcia kiedy mogła być owulacja a i przytulanki nie były codziennie. Do tej pory miałam sporo kremowego śluzu, teraz już mało i lepki i szyjka nisko, twarda i zamknięta. Tak nisko jeszcze nigdy nie miałam. Także mam kolejny „ciekawy” cykl. No i czekam, ciekawe jak się zakończy [emoji110][emoji5]

A od czasu jak biore Ovarin - 3 miesiąc już dolegliwości PMS zanikły, lekko mam opuchnięte piersi ale żadnej wrażliwości, żadnych skurczy.. i bądź tu kobieta [emoji12]

Trzymam kciuki za wszystkie które do Nas dołączyły, oby grudzień był Nasz!!!
Hej a powiedz mi przy ciąży, szyjka powinna być wysoko i otwarta?

Będzie dobrze dziewczyny, u mnie dziś 24 dc miesięczke pewnie dostanę 6.12 😞 oby nie. Dziś mam taki Bialawo przezroczysty śluz jak w dni płodne A już dawno po owulce. Mam nadzieje ze się uda , dziewczyny którym się udało pisały o słuzie przed @
Ja też mam taki śluz... moja @Za 2-3dni... niestety dzisiaj boli mnie ledzwiowy-tak zawsze mam przed;(
Ech staram się być dobrej myśli, ale ciężko... powoli nastawiam się na@ ;(((
Zastanawiam się co za pech... tyle lat razem, nie zabezpieczamy się długo A staramy się 1.5 roku....trafiamy w owulke bo mam potwierdzane. Teoretycznie wszystkie badania dobre i nic ;((( Ech... jeszcze gdybym wiedziała że muszę się pdleczyc czy mąż to łatwiej by było;((((

Bo Jastia zrobila 10 dni po owulacji jej wyszedl ja dziś jestem 11 dni po owulce to mialam nadzieję że taki czuły wykaze no ale jeszcze nie. Mam jeszcze jeden test ale z tym poczekam 😉
Hihi ja też jeden robiłam... Ale dla pewności, żebym mogła napić się winka. Wiem, ze było wtedy za wcześnie, bo 11dni po owulacji, ale może spokojniej dzięki temu spędziłam sobotnie winkowanie...

@Verona26 moje cykle też przed poronieniem były takie długie i owulacje miałam między 18 a 20dc... więc 13 dzień w dlugich cyklach to wcześnie

Ja zawsze miałem nieregularne miesiączki. Teraz od jakiś 2 lat mam co 30-31 dni😊 Aplikacje pokazuje mi dni płodne na 17 d.c. I myślę że tak będzie, bo ostatnio dostaje tak jak w kalendarzyki, miesiąc w miesiąc. Choć nie wiem zy teraz mi się nie rozleguluje przez antybiotyk... oby nie... 😊

Moje dzisiejsze wyniki...
Screenshot_20191202_173538_com.android.chrome.jpeg

reklama
Do góry