reklama
kasienka862
Fanka BB :)
Kallinea90
Będzie dobrze dziewczyny, u mnie dziś 24 dc miesięczke pewnie dostanę 6.12 oby nie. Dziś mam taki Bialawo przezroczysty śluz jak w dni płodne A już dawno po owulce. Mam nadzieje ze się uda , dziewczyny którym się udało pisały o słuzie przed @
olaaa7
Trudno powiedzieć jakiej długości bo jestem dopiero po drugiej @ po porodzie, ale wyszło mi 34 dni :/ ostatnia @ 21 października.Kiedy miałaś okres i jakie masz długie cykle?
oczekujaca23
Oj jak ja bym chciała ujrzeć pozytywny test w wigilię . Ja mogę ujrzeć dopiero w styczniuMam tak samo ciagle mam w głowie obraz tego testu pozytywnego w wigilie Ale przecież pozytywne myślenie nie zaszkodzi, może akurat nam się wizja spełni
Różamama
Ale super. Gratulacje
martini87
Mam podobne cykle. Tzn ostatni taki miałam. 33 dni jak dobrze pamiętam. Ale ogólnie to jeszcze mi się po poprzedniej ciąży i karmieniu nie wyregulował cykl.Trudno powiedzieć jakiej długości bo jestem dopiero po drugiej @ po porodzie, ale wyszło mi 34 dni :/ ostatnia @ 21 października.
Verona26
Cześć Dziewczyny!
Jestem tu nową i mam nadzieję, że mogę do Was dołączyć.
Bardzo wahalismy sie z mężem czy to juz doby czas czy jeszcze nie, ale ostatnio wyszlo tak ze na spontanie podczas stosunku poszlismy na calosc.
Stwierdziliśmy że jak będzie nam pisane to się uda. Tak więc, kochalismy się wczoraj w nocy z 12-13 D.C. Cykle ostatnio w miarę regularne ok 30-31 dni. Nie wiem czy to nie za wcześnie, czy owulacja nie wystąpi później, niemniej jednak mam nadzieję że się uda za pierwszym razem. Są tu jakieś duszyczki, które też żyją nadzieja że wszystko pójdzie gładko? Boję się trochę że będę starać się zbyt długo i sfiksuje na tym punkcie Co polecacie? Jak się na to przygotować? Nie ukrywam że Jestem w tym temacie zielona...
Bardzo wahalismy sie z mężem czy to juz doby czas czy jeszcze nie, ale ostatnio wyszlo tak ze na spontanie podczas stosunku poszlismy na calosc.
Stwierdziliśmy że jak będzie nam pisane to się uda. Tak więc, kochalismy się wczoraj w nocy z 12-13 D.C. Cykle ostatnio w miarę regularne ok 30-31 dni. Nie wiem czy to nie za wcześnie, czy owulacja nie wystąpi później, niemniej jednak mam nadzieję że się uda za pierwszym razem. Są tu jakieś duszyczki, które też żyją nadzieja że wszystko pójdzie gładko? Boję się trochę że będę starać się zbyt długo i sfiksuje na tym punkcie Co polecacie? Jak się na to przygotować? Nie ukrywam że Jestem w tym temacie zielona...
Saneatsui
WitajCześć Dziewczyny!
Ja też jestem zielona ale dziewczyny tu dużo mądrych rzeczy pisały
Na start proponuje tsh I dużo luzu chociaż sama trochę swiruje ale od razu sobie przypominam że za swirowanie można od dziewczyn dostać kopa w du** I się ogarniam ^^
reklama
Verona26
Witaj
Ja też jestem zielona ale dziewczyny tu dużo mądrych rzeczy pisały
Na start proponuje tsh I dużo luzu chociaż sama trochę swiruje ale od razu sobie przypominam że za swirowanie można od dziewczyn dostać kopa w du** I się ogarniam ^^
Jeżeli chodzi o TSH niedawno miałam robione. Wszystko w normie. Tarczyca mam zdrowa, choć gdzie nie idę do lekarza to wszyscy czepiają się mojej szyji Ale endokrynolog powiedział że taka moja uroda A Ty już długo się starasz? Jeżeli chodzi o luz to na razie nie mam z tym problemu, zobaczymy co będzie. Ale wiadomo że do końca tygodnia nie dam mężowi spać