reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Mam pytanie, będę miala zastrzyki menopur od stycznia i cena w aptece doz pokazuje mi od jakoś 40 zł do 700 bo jest to lek refundowany, teraz pytanie jak skorzystać z refundacji??? 😅😅😅

reklama
Będzie dobrze dziewczyny, u mnie dziś 24 dc miesięczke pewnie dostanę 6.12 😞 oby nie. Dziś mam taki Bialawo przezroczysty śluz jak w dni płodne A już dawno po owulce. Mam nadzieje ze się uda , dziewczyny którym się udało pisały o słuzie przed @

Trudno powiedzieć jakiej długości bo jestem dopiero po drugiej @ po porodzie, ale wyszło mi 34 dni :/ ostatnia @ 21 października.
Mam podobne cykle. Tzn ostatni taki miałam. 33 dni jak dobrze pamiętam. Ale ogólnie to jeszcze mi się po poprzedniej ciąży i karmieniu nie wyregulował cykl.

Cześć Dziewczyny!😊
Jestem tu nową i mam nadzieję, że mogę do Was dołączyć.
Bardzo wahalismy sie z mężem czy to juz doby czas czy jeszcze nie, ale ostatnio wyszlo tak ze na spontanie podczas stosunku poszlismy na calosc.
Stwierdziliśmy że jak będzie nam pisane to się uda. Tak więc, kochalismy się wczoraj w nocy z 12-13 D.C. Cykle ostatnio w miarę regularne ok 30-31 dni. Nie wiem czy to nie za wcześnie, czy owulacja nie wystąpi później, niemniej jednak mam nadzieję że się uda za pierwszym razem. Są tu jakieś duszyczki, które też żyją nadzieja że wszystko pójdzie gładko? Boję się trochę że będę starać się zbyt długo i sfiksuje na tym punkcie 😐 Co polecacie? Jak się na to przygotować? Nie ukrywam że Jestem w tym temacie zielona...

Cześć Dziewczyny!😊
Jestem tu nową i mam nadzieję, że mogę do Was dołączyć.
Bardzo wahalismy sie z mężem czy to juz doby czas czy jeszcze nie, ale ostatnio wyszlo tak ze na spontanie podczas stosunku poszlismy na calosc.
Stwierdziliśmy że jak będzie nam pisane to się uda. Tak więc, kochalismy się wczoraj w nocy z 12-13 D.C. Cykle ostatnio w miarę regularne ok 30-31 dni. Nie wiem czy to nie za wcześnie, czy owulacja nie wystąpi później, niemniej jednak mam nadzieję że się uda za pierwszym razem. Są tu jakieś duszyczki, które też żyją nadzieja że wszystko pójdzie gładko? Boję się trochę że będę starać się zbyt długo i sfiksuje na tym punkcie 😐 Co polecacie? Jak się na to przygotować? Nie ukrywam że Jestem w tym temacie zielona...
Witaj :)
Ja też jestem zielona ale dziewczyny tu dużo mądrych rzeczy pisały:)
Na start proponuje tsh I dużo luzu :D chociaż sama trochę swiruje ale od razu sobie przypominam że za swirowanie można od dziewczyn dostać kopa w du** I się ogarniam ^^

reklama
Witaj :)
Ja też jestem zielona ale dziewczyny tu dużo mądrych rzeczy pisały:)
Na start proponuje tsh I dużo luzu :D chociaż sama trochę swiruje ale od razu sobie przypominam że za swirowanie można od dziewczyn dostać kopa w du** I się ogarniam ^^

Jeżeli chodzi o TSH niedawno miałam robione. Wszystko w normie. Tarczyca mam zdrowa, choć gdzie nie idę do lekarza to wszyscy czepiają się mojej szyji 😂 Ale endokrynolog powiedział że taka moja uroda 😊 A Ty już długo się starasz? Jeżeli chodzi o luz to na razie nie mam z tym problemu, zobaczymy co będzie. Ale wiadomo że do końca tygodnia nie dam mężowi spać 😂😂😂

Do góry