Dorciaaaa88
Fanka BB :)
3mam kciuki za dzisiejsze testowanie od rana o Tobie mysleJutro zrobię z pierwszego moczu to zobaczymy. Na żywo widać cień cień cienia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3mam kciuki za dzisiejsze testowanie od rana o Tobie mysleJutro zrobię z pierwszego moczu to zobaczymy. Na żywo widać cień cień cienia.
Niech maz uda sie do lekarza. Tam uzyska najlepsza interpretacje. Wg mnie cos tu nie graHej, jak mam rozumieć te wyniki badań męża? Ktoś pomoże?
Ojoj bardzo współczuję [emoji26] nie wyobrażam sobie co przychodzisz
Ściskam mocno, na pewno się kiedyś uda trzymam kciuki!Szczerze to nic za bardzo nie przechodzę. Przyjęłam to jak normalny okres. Zapewne było coś nie tak z zarodkiem ze tak się stalo. Czuję tylko rozczarowanie że się znowu nie udało ;/
Zdecydowanie wizyta u androloga. Kiepskie wyniki.... Ale nie ma co się martwić, zapewne dostanie witaminy i inne leki wpływające na poprawę nasienia i za 3 m-ce będzie lepiej.Hej, jak mam rozumieć te wyniki badań męża? Ktoś pomoże?
smacznego. Ja dziś też pije winkoZobacz załącznik 1051159tak jak obiecałam! wasze zdrowie!
Nie za dobrze duphaston dostalas ?
Może to implantacyjne?U mnie zaczelo sie wlasnie plamienie @ miala przyjsc dopiero 6.12 widac odwiedzila mnie wczesniej smutno mi