reklama
Daraa_94
Fanka BB :)
Mi by wypadało we wigilię i dlatego zrezygnowałam.. Nie chcę psuć sobie światMnie wypada testowanie w pierwszy dzień świąt. Mam nadzieję, że to będą miłe święta.
Kallinea90
Mi wypada testowanie w mikojaki 6.12 , jutro jadę na kolejne usg w trakcie trwania monitoringu, to będzie 20dcMnie wypada testowanie w pierwszy dzień świąt. Mam nadzieję, że to będą miłe święta.
olaaa7
Nie myśl tak negatywnie Trzeba wierzyć i być dobrej myśli Trzymam kciukiMi by wypadało we wigilię i dlatego zrezygnowałam.. Nie chcę psuć sobie świat
6.12 u mnie wypada początek niby szansy na zajście Trzymam kciuki za pozytywny efektMi wypada testowanie w mikojaki 6.12 , jutro jadę na kolejne usg w trakcie trwania monitoringu, to będzie 20dc
To podobnie jak u mnie [emoji846] chociaż jak robiłam testy owu to wyszło że jednak 19dc mam owu. Więc zobaczymyNie myśl tak negatywnie Trzeba wierzyć i być dobrej myśli Trzymam kciuki
6.12 u mnie wypada początek niby szansy na zajście Trzymam kciuki za pozytywny efekt
To będzie piękny gudzien mocno w to wierzę [emoji846]
A więc moje Drogie, test już robiłam 2 tyg temu, ale chciałam się upewnić. Dziś podczas wizyty widzieliśmy serduszko 6/7 tydzień ciąży niesamowite uczucie dlatego tym które walczą wysyłam pozytywną energię ! Trzeba wierzyć ! I pić czerwone wino przed igraszkami od tygodnia męczą mnie niesamowite mdłości, nie mogę spać w nocy, wszystkie zapachy powodują odruch wymiotny, jem sucharki ale jest pięknie
Też brałam przez 2 miesiące Ovarin, ale chyba to były dwie tabletki dziennie. Później nie brałam, bo nie miałam gdzie kupić bo mieszka w DE. Używałam też takiego żelu, który ma pomagać plemnikom w przemieszczaniu.Mi przykładowo endokrynolog kazał odstawić Wit jakie brałam do tej pory a wdrożyć ovarin 1x1, Wit D2000, koenzym Q10 oraz acard na takim zestawie zaszłam w niecałe dwa miesiące brania wcześniej od maja przeróżne witaminy i nic
Daraa_94
I udalo się?Też brałam przez 2 miesiące Ovarin, ale chyba to były dwie tabletki dziennie. Później nie brałam, bo nie miałam gdzie kupić bo mieszka w DE. Używałam też takiego żelu, który ma pomagać plemnikom w przemieszczaniu.
olaaa7
gratulacje oby więcej takich wiadomościA więc moje Drogie, test już robiłam 2 tyg temu, ale chciałam się upewnić. Dziś podczas wizyty widzieliśmy serduszko 6/7 tydzień ciąży niesamowite uczucie dlatego tym które walczą wysyłam pozytywną energię ! Trzeba wierzyć ! I pić czerwone wino przed igraszkami od tygodnia męczą mnie niesamowite mdłości, nie mogę spać w nocy, wszystkie zapachy powodują odruch wymiotny, jem sucharki ale jest pięknie
reklama