PIGUŁECZKA86
Zaangażowana w BB
Eh 17 dzien cyklu a tu nic . Chyba kolejny cykl w pii****. Mimo ze prolaktyna zbita
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eh 17 dzien cyklu a tu nic . Chyba kolejny cykl w pii****. Mimo ze prolaktyna zbita
Czy mocz nie wiem mniej dzisiaj pilam . Ze sluzem cienko. Troche jakby płodny ale jest go bardzo mało. Ogolnie mam uczucie lekkiej wilgociMoże jeszcze, może za 2-3 dni. A może mocz rozcieńczony...
A jak ze śluzem ?
Mnie się wydaje że jutro najpóźniej pojutrze będzie pozytyw. Mi taki test wychodził na jeden dzień pozytywem. A wcześniej tylko 1 kreska, tak samo 1-2 dni po owu.Czy mocz nie wiem mniej dzisiaj pilam . Ze sluzem cienko. Troche jakby płodny ale jest go bardzo mało. Ogolnie mam uczucie lekkiej wilgoci
W ciągu doby czy dwóch może być przyrost. Może monitoring....Wczesniej nic nie było na tescie ale martwie sie bo progesteron w poniedzialek 0,16 co o tym sadzicie staraczki
A teraz prolaktyna jest ok?Monitoring mialam w ostatnim cyklu i komorka jajowa ładnie rosla ale bie doszlo do jej uwolnienia ale to prolaktyna podobno mnie blokowała
Nawet poniżej normy 1,27A teraz prolaktyna jest ok?
Trzymam kciuki za egzaminPoniedziałek mam wolny to spróbuje się dostać do lekarza. Może to po prostu jakis stres, dzisiaj zdaje ważny certyfikat językowy
zarąbiścieU mnie jednak pojawiły się dziś wyniki w internecie - beta 234.
Trochę się zdziwiłam spodziewałam się, że będzie dużo mniej :O