annamariam
Fanka BB :)
My 7 miesięcy co jakieś 2-3 dni a w 8 szczęśliwym cynku było codziennie 3 dni pod rząd
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A brałas Clo?A ja dalej czekam na @ spóźnia się już jakiś tydzień.. A mogłaby już przyjść żebym mogła znowu się starać a takto... :/ dam jej jeszcze parę dni jak nie to w nast tyg idę do ginekologa :/ nie wiem co mi się zaś poje..alo:/
U mnie dziś 33dc i nawet nie wiem na jakiej długości cykle się nastawiać bo to pierwszy po porodzie. Ale czuję że mi się wszystko rozregulowało. Zrobiłam dziś test i dalej nic. Miałam iść na betę ale stwierdziłam że to bez sensu skoro szyjka nisko i otwarta, nie będę się łudzić że coś jest na rzeczy bo to nie możliwe. Może za kilka dni zrobię test a jak do 40dc @ nie przyjdzie to pójdę na betę.U mnie dziś 8 dzień spozniania. Nigdy, przenigdy tak nie miałam. Jestem wściekła [emoji53]
Ja jeszcze 3-4 miesiace temu mialam widoczny sluz w trakcie owulacji.Mam do Was pytanko. Czy ktoras z Was miala tak ze nie miala praktycznie nic sluzu plodnego w okolicach owulacji a i tak zobaczyly swoje upragnione 2 kreski? Teoria lekarza sie chyba potwierdza o wczesniejszej owulacji, bo jeszcze nigdy nie mialam tak, zeby miec tak sucho w tym czasie..
Z moim nastawieniem wątpię żeby się udało. Zawsze przed @ bolały piersi a teraz nic. A miałam nie świrowac..To trzymam kciuki aby się udało [emoji110][emoji110]
Ja jeszcze 2 dni duphaston 2x1 i niedziela, poniedziałek miesiączka ma być.
Póki co duphaston w podwyższonej dawce wyeliminował plamienia pod czas zażywania duphastonu [emoji846]ale plamilam od 12dc do 15dc. [emoji848]
Dlatego nie powinno robic sie testow przed @Niestety u mnie test wyszedł bardziej blady niż wczoraj. Ledwie widoczna kreseczka.
Poczekam do dnia @ i jak nie przyjdzie to na betę ...
Co ma być to będzie...
Piersi też przestały boleć więc stawiam na biochemiczną
Szczęśliwi ci którzy wiedzą kiedy ma być spodziewana @Dlatego nie powinno robic sie testow przed @
Oczekujaca wie dlatego piszeSzczęśliwi ci którzy wiedzą kiedy ma być spodziewana @