reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
U mnie dziś 8 dzień spozniania. Nigdy, przenigdy tak nie miałam. Jestem wściekła [emoji53]
U mnie dziś 33dc i nawet nie wiem na jakiej długości cykle się nastawiać bo to pierwszy po porodzie. Ale czuję że mi się wszystko rozregulowało. Zrobiłam dziś test i dalej nic. Miałam iść na betę ale stwierdziłam że to bez sensu skoro szyjka nisko i otwarta, nie będę się łudzić że coś jest na rzeczy bo to nie możliwe. Może za kilka dni zrobię test a jak do 40dc @ nie przyjdzie to pójdę na betę.

Mam do Was pytanko. Czy ktoras z Was miala tak ze nie miala praktycznie nic sluzu plodnego w okolicach owulacji a i tak zobaczyly swoje upragnione 2 kreski? Teoria lekarza sie chyba potwierdza o wczesniejszej owulacji, bo jeszcze nigdy nie mialam tak, zeby miec tak sucho w tym czasie..
Ja jeszcze 3-4 miesiace temu mialam widoczny sluz w trakcie owulacji.
Potem nic, pytalam o to gina i mowil ze wcale nie musi byc go widac.
W ciaze jakoś zaszlam..

To trzymam kciuki aby się udało [emoji110][emoji110]

Ja jeszcze 2 dni duphaston 2x1 i niedziela, poniedziałek miesiączka ma być.

Póki co duphaston w podwyższonej dawce wyeliminował plamienia pod czas zażywania duphastonu [emoji846]ale plamilam od 12dc do 15dc. [emoji848]
Z moim nastawieniem wątpię żeby się udało. Zawsze przed @ bolały piersi a teraz nic. A miałam nie świrowac..
Grudzień sobie odpuszczam testowanie wyszłoby mi we wigilię. A już w mojej głowie były obrazy jak to dowiedzą się wszyscy przy kolacji... No chory łeb [emoji23][emoji2356]

Niestety u mnie test wyszedł bardziej blady niż wczoraj. Ledwie widoczna kreseczka.
Poczekam do dnia @ i jak nie przyjdzie to na betę ...
Co ma być to będzie...
Piersi też przestały boleć więc stawiam na biochemiczną

reklama
Do góry