Dziś 29. @ mam co 28. Czyli jeden dzień po terminie.Który dc?
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś 29. @ mam co 28. Czyli jeden dzień po terminie.Który dc?
Pamietam jak u mnie stuknal 20 dc. Czekam rowniez na @. Co prawda cale 5 dni i az kusi o zrobienie wczesniej testu.Gratuluję dziewczynki )) tylko się cieszyć ja dopiero 20 dc więc jeszcze trochę poczekam
Warto warto haha Mi zostały 4 o czułości 10 i 4 25tkiKochane a ja kolejny dzien walcze z tkliwoscia sutkow. Doszly bole kregoslupa ledzwiowego (zazwyczaj na 1 dzien @), zmeczenie i kilka razowy bol podbrzusza a takze kremowy sluz. Nie badalam szyjki bo ja sie nie znam na tym... Moj naciska na test, ale zostalo 6 a jutro 5dni do @ i nie wiem czy warto sie bawic skoro juz tyle czekam...
Ja mam jedna 10-tke a drugi mam ClearBlue (maz dal sie namowic w aptece na "naprawde dobry test")... Staram sie wytrzymac do srody... Jak cos wyjdzie to w piatek skocze na bete. Wczesniej nie ma sensu robic...Warto warto haha Mi zostały 4 o czułości 10 i 4 25tki
GRATULACJENie wytrzymałam. Pojechałam do apteki... Do teraz trzęsą mi się ręce...
W 1 ciąży 4 dni przed terminem @ wyszedł cieńJa mam jedna 10-tke a drugi mam ClearBlue (maz dal sie namowic w aptece na "naprawde dobry test")... Staram sie wytrzymac do srody... Jak cos wyjdzie to w piatek skocze na bete. Wczesniej nie ma sensu robic...
Hehehehe [emoji28] zatem namawiasz mnie na test we wtorek [emoji6]W 1 ciąży 4 dni przed terminem @ wyszedł cień
Poza tym uwielbiam tą adrenalinę Mąż się ze mnie nabija, że z nudów padnę bez testów jak już w ciążę zajdę
Nie wytrzymałam. Pojechałam do apteki... Do teraz trzęsą mi się ręce...