reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Ja dostałam @ w czwartek, lekkie plamienie. Wczoraj miałam takie obfite krwawienie, że jesteście w stanie sobie wyobrazić :) dziś tylko lekko. Dziwne, bo zawsze mam obfite @. Może szybciej się skończy? Byłoby ekstra, bo to żadna przyjemność :) Gratuluję koleżankom powyżej II kresek! :) :D

reklama
Jestem jeszcze przed terminem @. Planowo powinna byc poniedzialek, wtorek

No i ja nie wytrzymałam ale u mnie biel vizira niestety. Także albo nic z tego albo za wcześnie. Skusiło mnie dzisiaj wzrost dosyć spory tempki No i od kilku dni mam sporo jak na siebie bialawego śluzu. @ powinna być wyorek wiec czekam na rozwój sytuacji [emoji5]

A poza tym ten cykl mnie dziwi, zero objawów z biustem, zero boli, jakieś sporadyczne minimalny skurcz.odkad odstawiłam tabletki (rok) miałam pełne piersi po owulacji i wrażliwe sutki choć przez 2-3 dni a tu nic a nic.
Ach.. naprawdę muszę przestać zwracać uwagę na cokolwiek. No ale jak coś jest innego to jak nie zobaczyć tego[emoji28]

Trzymam kciuki za kolejne testujące. Więcej tych II kresek proszę. [emoji5][emoji5][emoji5][emoji110][emoji110][emoji110]

A ja dziewczyny jutro planowo 5:00 rano @. Nie wiem co się dzieje ze mną od 3 dni, mam non stop
biegunkę. Meczy mnie dniami i nocami. Mogłabym pomyśleć,ze to wirus, ale wirus przechodziłam tydzień temu jak mnie synek zaraził. Teraz to już nie wiem... możliwe,ze wirus ustąpił i znowu przyszedł? Bo już 2-3 dni było super samopoczucie,a tu znowu zwijam się w wc :( Ach... chyba nigdy nie wyjdę z tego gó...a :( Kto jeszcze czeka na @ w najbliższych dniach? Został tu ktoś nie w ciąży jeszcze? ;)
Ja zostałam ;) i pewie jeszcze trochę poczekam bo odkładamy starania na kwiecień. Trochę mi smutno bo to tyle czasu jeszcze.

reklama
Do góry