reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Witam. Mogę dołączyć do Was? Testowanie będę robiła 12.10 no chyba, że małpa się pojawi. Dwa miesiące temu postanowiliśmy z partnerem, że zaczniemy starania o bobaska. Jestem mamą dwóch super chłopaków. Jeden skończone 14 lat A drugi 22.10 skończy 3 latka. Wiem, że z racji wieku prawie 39 lat będzie ciężej, ale warto powalczyć. Trzymam kciuki za wszystkie testujące. I nie załamywać się wszak starania to sama przyjemność
Hej my też z mężem od dwóch miesięcy staramy się o drugie dziecko,pierwsze ma 6 lat. 12go mam dostać okresu czekam niecierpliwie.. Bardzo chciałabym żeby nie przypadł,Ale już boli mnie krzyż jak na @

reklama
Hej Wam dziewczyny :-) okres miał być wczoraj, nie zjawił się. Dzisiaj testowalam, ale jak to piszecie biel wizira wyszła, ale siedząc w pracy, zachciało mi się siku. Podcierajac się zobaczyłam śluz podbarwiony krwią, po jakiejś godzinie poszłam znów sprawdzić o co chodzi i dalej tak było tylko mniej. Brzuch już nie boli, wcześniej pobolewał. Cycki dalej nie bolą, chociaż tak jakby coś zaczynały. Jutro rano zatestuje znów, ciekawe co wyjdzie... Jak myślicie? Co to mogło być?
Oby jutro były 2 kreseczki już :)

@Martyna jak po wizycie. Stracie się w tym cyklu mam nadzieję? :)
Hej Aniu, u mnie ok. Dziś 12 dc mam nadzieję, że nam się uda i wszystko się ułoży tak abyśmy mogli się starać.
Po wizycie ok, jestem zdrowa, menopauza jeszcze daleko... Hihihi
Byłam na wizycie w 10dc i pęcherzyk miał 13 mm a endometrium 6 mm, zastanawia mnie, że to jednak zamałe wszystko jak na cykl 26 dniowy. Doktorka dała mi odpowiednik ovarinu. I mówiła, żeby brać miete pieprzową, że ma właściwości regulujące cykl.
Głowa lżejsza nowe siły do walki.
A jak u ciebie?
Buziaki

reklama
Do góry