reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Widze na allegro aukcje na 10 i 20 testow. Cena powala. Ale dopoki nie ma @ to nie mysle...
No dość drogie są. Ja u siebie w DE kupuje za 15euro za 10 sztuk różowe a fioletowe są droższe bo one mają 2 wyznaczniki.

W takim razie życzę abyś nie musiała kupować testów owu i żebyś zobaczyła dwie krechy na ciążowym.

reklama
No dość drogie są. Ja u siebie w DE kupuje za 15euro za 10 sztuk różowe a fioletowe są droższe bo one mają 2 wyznaczniki.

W takim razie życzę abyś nie musiała kupować testów owu i żebyś zobaczyła dwie krechy na ciążowym.
Dzieki. W tym tyg mam ewentualnie dostac @ ale jak wczesniej pisalam temp trzyma sie 37° i czuje sie super, wiec to nie choroba. Czekamy bo wczesniej wole nie kupowac ani nie robic testow beta....

Dzieki. W tym tyg mam ewentualnie dostac @ ale jak wczesniej pisalam temp trzyma sie 37° i czuje sie super, wiec to nie choroba. Czekamy bo wczesniej wole nie kupowac ani nie robic testow beta....
Nie chce cie zdolowac ale temperatura w drugiej fazie owu może być taka jak masz u ciebie. Czy temperatura świadczy o ciąży to dopiero można mówić gdy masz 18 wysokich temperatur. A przed miesiączka spada lub nawet dopiero w trakcie się jej pojawienia.

Ale trzymam mocno kciuki aby jednak to była u ciebie ciąża.

Dzięki, że pytasz idę na 18, mam strasznego pietra. Dam wam znać wieczorem jak wrócę.
Będzie ok. Nie bój się. Meno przyjdzie, tak na pewno, ale za 10 lat! Mówię Ci ;)

Dziś rano się obudziłam i tak mówię do męża, pochodzę z rodziny długowiecznych czarownic, wszystkie baby zyły 95-105 lat. Większość z nich rodziła kolejne dzieci w wieku 40-42. To mi - KU---A tez powinno się udać, no nie ?
Wczoraj miałam doła, poddałam się totalnie, a dzisiaj znów taka chęć walki.... Mówię Ci że pomimo wieku wahnięcia mam nastroju jak 16... hahahah
Uśmiechnij - all will be fine!

Nie chce cie zdolowac ale temperatura w drugiej fazie owu może być taka jak masz u ciebie. Czy temperatura świadczy o ciąży to dopiero można mówić gdy masz 18 wysokich temperatur. A przed miesiączka spada lub nawet dopiero w trakcie się jej pojawienia.

Ale trzymam mocno kciuki aby jednak to była u ciebie ciąża.
Powiem Ci, ze temp mam juz dobry ponad tydzien co u mnie jesy rzadko spotykane bowiem zawsze po owu mialam max 4 dni. Wiec to mnie lekko niepokoi ale do @jeszcze troche wiec bez spiny

Witam się i ja 31 w grudniu 32
2 dzieci na pokładzie z łącznie 5 ciąż
Dziś kolejna wizyta u dr niestety że złymi wiesciami
Badania hormonalne rozwalone w każdą stronę, progesteron za niski
Prolaktyna za duża
Kortyzol za duży
Miesniak spory
Paskudna blizna po cesarkach - defekt z spora loza może być bardzo problematyczna jeśli dojdzie do zagnierzdzenia w tym miescu
Po owulacji płyn za macica z przetrwałych jajeczek
@okres mam mieć ok 16.10 prawdopodobnie w tym cyklu nic z tego . Mam zrobić kolejne badania i w poniedziałek wrócić . Dr powiedziała że będzie trudno ale będziemy walczyc.

reklama
Witam się i ja 31 w grudniu 32
2 dzieci na pokładzie z łącznie 5 ciąż
Dziś kolejna wizyta u dr niestety że złymi wiesciami
Badania hormonalne rozwalone w każdą stronę, progesteron za niski
Prolaktyna za duża
Kortyzol za duży
Miesniak spory
Paskudna blizna po cesarkach - defekt z spora loza może być bardzo problematyczna jeśli dojdzie do zagnierzdzenia w tym miescu
Po owulacji płyn za macica z przetrwałych jajeczek
@okres mam mieć ok 16.10 prawdopodobnie w tym cyklu nic z tego . Mam zrobić kolejne badania i w poniedziałek wrócić . Dr powiedziała że będzie trudno ale będziemy walczyc.
No to faktycznie niedobre wiadomości. Powodzenia i przytulam

Do góry