MamaWojtusia15
Fanka BB :)
@kasieczna a powiedz mi jeszcze mniej więcej od którego dnia cyklu zaczął ci się ten śluz tak dużo kremowy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myslalam ze wgl nie masz dzieci. Musiala nie doczytac albo nie przyswoilam tego info. Ja tez sie boje tego najbardziej ze nasza corka zostanie kiedys sama. Bylismy teraz w knajpie na obiedzie to wszedzie rodzenstwo i jestem jakas przybita. Kupila test dzisiaj jeszcze z czuloscia od 10 wiec jutro moze przetestuje od samego rana.Kochana jesteś.
Ciężko opisać co czuję, mega żal że życie potoczyło się tak, a nie inaczej, dziś mam 40 lat i po 14 miesiącach starań i poronieniu, moje ciało ewidentnie nie chce tej ciąży. Wiek zrobił swoje i pomimo że zdarzają się ciąże w tym wieku, nie oznacza, że mnie to szczęście czeka.
Załamana jestem że moją córkę zostawię kiedyś samą bez rodzeństwa. To mnie boli najbardziej najbardziej.....
Kasiu kochana rośnijcie zdrowo!!!!Mam wyniki bety. Malutka ale to jeszcze przed terminem spodziewanej @. Wg tych widełek laboratorium to 3-4 tydzień ciąży.
Także dziewczyny, trzymam kciuki za Was wszystkie, życzę Wam upragnionych dwóch kresek, ładnej bety i spokojnych ciąż. Jesteście super kobietki, miło było mi z Wami przejść przez te starania, dałyście mi fajnego kopa i podtrzymywałyście na duchu, za co bardzo Wam dziękuję. Na pewno jeszcze od Was nie odchodzę, będę Was podczytywać i zapewne czasami coś tu jeszcze skrobnę. Tulę Was wszystkie mocno i za każdą trzymam mocno kciuki!!! Zobacz załącznik 1030791
He he tak czego się nie robi!!!Mój też uwielbia tylko ja nienawidzę tych porannych starań hahaha No ale czego się nie robi dla dziecka hahaha
Witamy, zapraszamy, powodzeni!!!Hej, witam Was wszystkie
Dołączam do grona staraczek. Od jakiegoś czasu czytam to forum, nie sądziłam, że założę konto, ale jednak się zdecydowałam.
Myślałam że zajście w ciążę jest dużo prostsze..
W zbliżającym się cyklu pierwszy raz będę brać clo.
AniaKaja ja my cię tu rozumiemy!!!Karo jestem dziś z Tobą i w Twoich butach
7.30 poszłam do WC, idealnie w tym czasie poczułam ból podbrzusza jaki towarzyszy @ no i poplyneło, jak z kranu. Niestety w moim przypadku "chcę" nie oznacza "mogę" .... Cały poranek rozmawialiśmy z mężem i co dalej będzie i chyba czas pogodzić się z faktem że nie wyszło.... I szanse mamy bardzo nikłe a mój ból po każdej porażce wykańcza...
Powodzenia dla wszystkich!
Jeśli o ten "wczesnociążowy" chodzi to on po owulacji się pojawia@kasieczna a powiedz mi jeszcze mniej więcej od którego dnia cyklu zaczął ci się ten śluz tak dużo kremowy?
Doskonale Cię rozumiem. Wokol nas nie ma jedynakow wcale. Moja córka codziennie pyta kiedy dzidziuś będzie z nami... No pęka serce. Na wiosnę moja mała skończy 6l.Myslalam ze wgl nie masz dzieci. Musiala nie doczytac albo nie przyswoilam tego info. Ja tez sie boje tego najbardziej ze nasza corka zostanie kiedys sama. Bylismy teraz w knajpie na obiedzie to wszedzie rodzenstwo i jestem jakas przybita. Kupila test dzisiaj jeszcze z czuloscia od 10 wiec jutro moze przetestuje od samego rana.
@kasieczna Super ze beta wyszla :* trzymam kciuki i spokojnych mcy ciazy
No tak o ten mi chodzi [emoji3] ale zaraz po owu czy np tydzień po?Jeśli o ten "wczesnociążowy" chodzi to on po owulacji się pojawia
Trzymam Słoneczko kciuki, daj znać po wizycie. I dzięki za wsparcie i zrozumienie. To cenneHe he tak czego się nie robi!!!
Ja mam stres przed jutrzejszą wizytą u ginekolog... Trzymajcie kciuki
Nasza caly czas mowi w przedszkolu ze czeka na braciszka. Fakt. W styczniu 2020 mialam rodzic ;(. A ona caly czas o tym pamieta i ciagle pyta kiedy i kiedy. W sierpniu konczyla 3 dopiero albo az. Nie spodziewalismy sie takich przykrych niespodzianek po drodze.Doskonale Cię rozumiem. Wokol nas nie ma jedynakow wcale. Moja córka codziennie pyta kiedy dzidziuś będzie z nami... No pęka serca. Na wiosnę moja mała skończy 6l.
Ile Twoja ma lat??