Małpa przyszła idealnie o czasie. Dziękuję że pytasz.@AniaKaja testowalas juz?
Trzymam kciuki za Ciebie, dla mnie już czas zakończyć ta walkę z naturą...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Małpa przyszła idealnie o czasie. Dziękuję że pytasz.@AniaKaja testowalas juz?
Mam nadzieję usłyszeć od Ciebie że się udało!Tego nam życzę, choć ja już ten cykl spisałam na straty.
O kurcze a caly ranek czekalam az dasz znac czy testowalas. Przykro mi. Na pewno jest Ci smutno i czujesz rozżalenie.. ciezkie to wszystko.Małpa przyszła idealnie o czasie. Dziękuję że pytasz.
Trzymam kciuki za Ciebie, dla mnie już czas zakończyć ta walkę z naturą...
Kochana jesteś.O kurcze a caly ranek czekalam az dasz znac czy testowalas. Przykro mi. Na pewno jest Ci smutno i czujesz rozżalenie.. ciezkie to wszystko.
Kasiula, wszystkiego najlepszego dla ciebie. Buziaki Gratuluję wytrwałości..jesteś dzielna.Mam wyniki bety. Malutka ale to jeszcze przed terminem spodziewanej @. Wg tych widełek laboratorium to 3-4 tydzień ciąży.
Także dziewczyny, trzymam kciuki za Was wszystkie, życzę Wam upragnionych dwóch kresek, ładnej bety i spokojnych ciąż. Jesteście super kobietki, miło było mi z Wami przejść przez te starania, dałyście mi fajnego kopa i podtrzymywałyście na duchu, za co bardzo Wam dziękuję. Na pewno jeszcze od Was nie odchodzę, będę Was podczytywać i zapewne czasami coś tu jeszcze skrobnę. Tulę Was wszystkie mocno i za każdą trzymam mocno kciuki!!! Zobacz załącznik 1030791
Mam wyniki bety. Malutka ale to jeszcze przed terminem spodziewanej @. Wg tych widełek laboratorium to 3-4 tydzień ciąży.
Także dziewczyny, trzymam kciuki za Was wszystkie, życzę Wam upragnionych dwóch kresek, ładnej bety i spokojnych ciąż. Jesteście super kobietki, miło było mi z Wami przejść przez te starania, dałyście mi fajnego kopa i podtrzymywałyście na duchu, za co bardzo Wam dziękuję. Na pewno jeszcze od Was nie odchodzę, będę Was podczytywać i zapewne czasami coś tu jeszcze skrobnę. Tulę Was wszystkie mocno i za każdą trzymam mocno kciuki!!! Zobacz załącznik 1030791
Mam wyniki bety. Malutka ale to jeszcze przed terminem spodziewanej @. Wg tych widełek laboratorium to 3-4 tydzień ciąży.
Cześć! Na samym wstępie chciałam pogratulować Ci Kasiu, życzę "tfu, tfu" przede wszystkim spokojnej ciąży oraz zdrowego maluszka!
Natomiast chciałam się z Wami podzielić informacją, jestem bardzo podekscytowana, bardzo monitoruje swoje ciało, w poprzednim poście wspominałam o pierwszej owulacji od ponad 6 miesięcy, dzisiaj mija 6 dzień od owu, rano się obudziłam, z sekundy na sekundę dostałam takich mdłości, że przez następne 10min leżałam na toalecie ciężko oddychając, następnie mi przeszło tak szybko jak przyszło. Oczywiście wiem, że na objawy ciążowe za wsześnie, ale wyczytałam iż może to być objaw zagnieżdżenia zorodka. Co o tym myślicie?
Czy może wariuje?
Ta owulacja dała mi nadzieję, boję się rozczarowania..