reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Boże, nie wierze,ze jako 35 latka z doświadczeniem zapytam zaraz o to o co zapytam, ale zapytam... wiem ze nie bierze się pod uwagę testu po upływie testowego czasu. Ale czy któraś tak miała,ze cień cienia pojawił się po? I okazało się,ze jest w ciazy? Pytam, bo albo odbarwiła mi się kreska kontrolna,ale dziś cien cienia był...
Ja mialam tak dokładnie w tym cyklu,dwa testy z cieniem i @spóźniona 3 dni.zdazylam się bardzo ucieszyć -dzień @przeżyłam okropnie:-/
Dlatego podejdź do tego spokojnie,powtórz test za dwa dni albo zrób bete,lepiej uniknąć rozczarowania,a na radość przyjdzie odpowiedni czas:-)

Ja mialam tak dokładnie w tym cyklu,dwa testy z cieniem i @spóźniona 3 dni.zdazylam się bardzo ucieszyć -dzień @przeżyłam okropnie:-/
Dlatego podejdź do tego spokojnie,powtórz test za dwa dni albo zrób bete,lepiej uniknąć rozczarowania,a na radość przyjdzie odpowiedni czas:-)
Tak tak wiem. Ja to się już nawet nie nastawiłam już w tym miesiącu. Wczoraj już to odchorowałam w głowie. Dziś jest lepiej i wiem,ze takie coś po tylu godzinach to odbarwienie testu i tyle. Ale fakt,testy dwa robione w środku dnia na 5 dni przed @. Jestem tez zbyt niecierpliwa. Mam bóle podbrzusza dziś mocniejsze - jak na okres, wiec pogodziłam się,ze z tego cyklu nici. Trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny. Która na dniach robi test?

Tak tak wiem. Ja to się już nawet nie nastawiłam już w tym miesiącu. Wczoraj już to odchorowałam w głowie. Dziś jest lepiej i wiem,ze takie coś po tylu godzinach to odbarwienie testu i tyle. Ale fakt,testy dwa robione w środku dnia na 5 dni przed @. Jestem tez zbyt niecierpliwa. Mam bóle podbrzusza dziś mocniejsze - jak na okres, wiec pogodziłam się,ze z tego cyklu nici. Trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny. Która na dniach robi test?
Ja być może w niedzielę lub w poniedziałek :)

reklama
Do góry