reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
A propos niecierpliwości, testów wykonywanych bardzo wcześnie.
Wyślę wam zdjęcie, jak wygląda test zrobiony w tyg c. 5+0. (6 dni po terminie@)
Wynik otrzymany w 1 sekunde, zaraz po obudzeniu.
Wątpliwości nie budził ;)

1569923618072.png

Załączniki

• IMG_20190615_063204.jpg
    IMG_20190615_063204.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 61
Hej Anka, no to czekamy razem, ja mam termin @ 6.10 (jestem w 4 cyklu po poronieniu)

Razem raźniej ;)
Tak mnie korci żeby zrobić test, Wy też tak macie ? ??
mam te super czułe pink testy w domu, niby od 6 dnia po owu można testować, ale nie wiem czy to nie za wczesnie....
Dopiero je zamówiłam ale gdybym miała pod ręką to.pewnie bym zrobiła :D Tyle, że ja mam chyba jakąś manię bo na ten cykl przygotowałam już 5 testów hahaha

reklama
14 dpo to dzień @ i podjerzewam ze bhcg moze byc bardzo niskie wtedy
a ja czekałam jeszcze 6 dni, ale miałam ważny powód, to był prezent na moje urodziny. Taki sobie zrobiłam i gdybyby wszystko szło ok dziś byłabym w 6 miesiącu.
Tak mi się płakać chce dlaczego tak wyszło...
To normalne, że czujesz niesprawiedliwość. Ja też czasem myślę, który to byłby mąc. Tym bardziej, że długo czekaliśmy na ten pierwszy pozytywny test. Dzień przed testem dowiedziałam się że koleżanka poroniła. Po teście bardzo się bałam żeby u nas się tez to nie stało i stało się... Spelniły się najgorsze obawy i to dla mnie najbardziej przerażające bo zawsze jak się o coś mocno bałam to działo się na odwrót i wszystko dobrze się kończyło.
Ja już pochowałam testy, skarpeteczki itp. Do pudełka. Teraz czas na nowe dzidzi i wiem, że ono przyjdzie w końcu :)

Do góry