Powodzenia. Idź za głosem sercaJa się z Wami chwilowo żegnam. I mam nadzieję że Was nie zastane jak wrócę.. chyba że na jakiś lipcowych, sierpniowych itd mamuskach [emoji6]
Porozmawiałam z mężem od serducha.. nawet był skłonny wczoraj się postarać, ale wiedziałam że nie będę się z tym dobrze czuła jak on nie jest przekonany. Trzymam kciuki za każdą z Was. Smutno mi że kończę starania na chwilę ale coz. Takie życie. Buziaki
reklama
Jesteś mądrą babka i super żoną. To ważne aby dwoje chciało, ale pamiętaj przede wszystkim dbać o siebie i swoje potrzeby. Uda wam się, może w rocznicę ślubu romantyczny wyjazd??Tak odkładamy na jakiś czas... Bliżej nieokreślony. Ciężko będzie świadomie się na drugie zdecydować. Szkoda. Z pierwszym wyszło na spontanie w noc poślubną [emoji6] jak trzeba przemyśleć decyzję i podjąć ją świadomie to jakoś ciężej.. przynajmniej mojemu mężowi. Nasz synek jest wspanaily, on jest wspaniałym tatą.. ale musi przemyśleć. Cóż życie takie. Ja poczekam cierpliwie i postaram się nie wiercić mu dziury w brzuchu [emoji6] z tego powodu muszę opuścić forum żeby się nie nakręcać [emoji6] może przez ten czas zrobię prawko. Przyda się przy dwójce [emoji2957][emoji23]
To ja za wami.... 20dc, 5dpo. Test zrobię dopiero za tydzień w niedzielę, jak nie przyjdzieTak, u mnie 24dc i 12dpo. Wczoraj test negatywny. Idziemy równo A który cykl u Ciebie?
Może będzie wysyp chociaż u mnie typowy PMS, temperatura jakaś niska. Nie nastawiam się. Powoli szykuje się na kolejne staraniaTo ja za wami.... 20dc, 5dpo. Test zrobię dopiero za tydzień w niedzielę, jak nie przyjdzie
maeria
Fanka BB :)
5 dzień niedobrze. Jeśli to nie ciąża to boję się czy nie załapałam jakiegoś g*&$.
Dziś jedziemy z synem na konsultację przeoperacyjna do Kajetan. W poniedziałek zabieg. Trzymajcie kciuki! Mam nadzieję, że pozwolą nam wrócić na weekend do domu...
Dziś jedziemy z synem na konsultację przeoperacyjna do Kajetan. W poniedziałek zabieg. Trzymajcie kciuki! Mam nadzieję, że pozwolą nam wrócić na weekend do domu...
A co to za zabieg?5 dzień niedobrze. Jeśli to nie ciąża to boję się czy nie załapałam jakiegoś g*&$.
maeria
Usunięcie trzeciego migdałka i podciecie dwóch. Stresuję się. W ogóle tego nie chciałam robić, ale ostatecznie musimy.A co to za zabieg?
Na spokojnie. Młodemu będzie się lepiej oddychało , spało i będzie mniej chorował. Plus będzie musiał pić zimne szejki lodowe. Mojej siostry syn miał taką operację i wszystko było ok. Dacie radęUsunięcie trzeciego migdałka i podciecie dwóch. Stresuję się. W ogóle tego nie chciałam robić, ale ostatecznie musimy.
Nam za to deweloper podniósł cenę domu, czekaliśmy na umowę i rozpoczęcie budowy prawie rok i teraz jesteśmy w kropce. Wszystko pod górę
maeria
Dzięki za słowa otuchy.Na spokojnie. Młodemu będzie się lepiej oddychało , spało i będzie mniej chorował. Plus będzie musiał pić zimne szejki lodowe. Mojej siostry syn miał taką operację i wszystko było ok. Dacie radę
Nam za to deweloper podniósł cenę domu, czekaliśmy na umowę i rozpoczęcie budowy prawie rok i teraz jesteśmy w kropce. Wszystko pod górę
A mogą tak podnieść cenę? Nie mieliście jakiejś wstępnej umowy? Gdzie się budujecie?
reklama