Oj to niedobre wieści Martyna... A może to jeszcze za wcześnie na test, jestes 10 dpo.... moze sie jednak udało ?Ja też dziś się odważyłam i zrobiłam test, negatywny. Dziś mój 24 dc, owulacja była 13/14 dc. Sama nie wiem. Piersi dziś razem z tym negatywnym testem przestały boleć, tylko lekko pieką. Ja już wiem, że się nie udało.... Byle do soboty, a potem się będzie myśleć...
reklama
Martyna84
Fanka BB :)
Aniu jak ja bym chciała tak optymistycznie myśleć. Ale już się z tym pogodziłam, mój umysł już jest nastawiony na kolejne przygody.... Byle do przodu...Oj to niedobre wieści Martyna... A może to jeszcze za wcześnie na test, jestes 10 dpo.... moze sie jednak udało ?
Dziękuję za wsparcie
Aniu jak ja bym chciała tak optymistycznie myśleć. Ale już się z tym pogodziłam, mój umysł już jest nastawiony na kolejne przygody.... Byle do przodu...
Dziękuję za wsparcie
Martynka, myśl pozytywnie, jak nie teraz to za miesiąc Uda się, tylko częściej z mężem, no wiesz....
budkaa
Tez mysle ze za wczesnie11 dpo to może trochę za wcześnie, spróbuj myśleć pozytywnie to wynik pozytywny się pojawi... ;-)
Trzymam kciuki!
Martyna84
Wiesz z tymi, testami to tak różnie, bo ja dwa cykle pod rząd miałam pozytywne przez 6 dni, a w tym cyklu tylko dwa dni, ale czy jeden to ok? to nie wiem.test OWU pozytywny był tylko jednego dnia, czy pik może być tylko przez 1 dzień widoczny na testach ??
Pomiary co 24godz.
Zobacz załącznik 1026561
Martyna84
He he no wiemMartynka, myśl pozytywnie, jak nie teraz to za miesiąc Uda się, tylko częściej z mężem, no wiesz....
Faktycznie 6 dni pozytywny, to chyba możliwie uwalniając min 3 jajeczka ;-)Wiesz z tymi, testami to tak różnie, bo ja dwa cykle pod rząd miałam pozytywne przez 6 dni, a w tym cyklu tylko dwa dni, ale czy jeden to ok? to nie wiem.
Jeden dzień to trochę też jakby za mało, ale tego dnia miałam też super odpowiedni śluz, więc liczę na cud....
Zobaczymy, ja czekam do 5tego pazdziernika, to za milion lat!
Mirakulum
jeśli ten test u góry był z wczoraj to owulka pisze najprawdopodobniej będzie po 24/48h a dzisiejszy test pokazuje że poziom tego hormonu już spadł czyli swoją najwyższą wartość osiągnął wczoraj .. u każdej kobiety wartość może być inna potrzebna do pęknięcia więc to że nie wychodzi bardzo ciemna kreska często w niczym nie przeszkadza. patrzcie też na czułość danych testówTeraz to się w ogóle porobiło.
Wczoraj to krwawienie i ból, test niby negatywny ale teraz zrobiłam z ciekawości i zupełnie LH spadło :/ Wiem, że z rana przekłamują ale są zazwyczaj fałszywie dodatnie.
Nie wiem co mam myśleć ale wg kalendarzyka owu powinna nastąpić jutro a wg tego bólu i szyjki była wczoraj?! Dzisiaj szyjka twarda jak kamień. Temperatury nie mierzę.
swoją drogą ja robiłam testy owulacyjne dwa razy dziennie rano i wieczorem co dawało mi pełniejszy obraz .taki swir był ze mnie
co do oceniania ..i takich tekstów ..u mnie padają od znajomych co mają dwójkę dzieci już..ona chciała trzecie ale mąż kupił pieska i ten piesek jest teraz jak trzecie dziecko .. moim zdaniem takie zachowanie jest też pewnym tłumaczeniem własnej decyzji..jest to chęć znalezienia dobrych stron . czyli wyciąganie tylko tych które pokazują że podjęło się słuszną decyzję, jak ... znów pieluchy..znów brak wolności ..znów większe wydatki ..znów nieprzespane noce bo właśnie wiele par doczekać się nie może kiedy dziecko urośnie na tyle by mieć czas tylko dla siebie
nie chcą żałować więc to tłumacza wmawiając to sobie jakby to wszystko było bardzo wielkim utrapieniem
co do równowagi to tak ..trzeba ją znaleźć ... a wtedy jest się szczęśliwym w każdym aspekcie życia ..
też wychodzimy może nie zostawilabym 4 miesięcznego dziecka i pojechała na wczasy na pare dni ..jest to coś dla mnie nie do ogarnięcia ale kiedy dziecię podrasta to zaczyna się czuć że można na troszkę samemu też się rozerwać i wrócić z naładowana bateria ..nie trzeba co weekend ..ale warto o sobie pamiętac.
lubię ćwiczyć .. robić coś dla siebie również więc mimo że jestem dla dzieci w 100% to myślę też oezu i o nas .
do pracy na pół etatu tym razem wrócilam jak mały miał 3 miesiące i tylko dlatego że opiekował się nim tata ..wciąż karmiłam piersią ..gdybym miała moje maleństwo tak 'małe ' gdzieś zostawiać to praca nie miałabym dla mnie żadnego znaczenia ... musiałabym nie mieć na chleb tylko i wyłącznie
dzieci latają do babci dziadka i zostają na 3)4tyg ..tęsknię jak diabli a każdy ze odpoczywam, że mam wreszcie luz .. a ja głupia nudzę się i tęsknię zarazem .pies ma przesrane bo przelewam na nią całą miłość w tym czasie he .
i tak nasze życie kręci się wokół dzieci ..dużo planów pod dzieci ale taka kolej
uwielbiamy je zabierać to tu to tam ..wspólnie spędzać czas ..może nie mam go tyle dla.znajomych ale za to dzieci będą miały fajne wspomnienia
.czytając pamiętnik córki która rysunkami i tym co pisze pokazuje jak się czuje tylko buzia mi się uśmiecha i serce raduje
ja się odnalazłam i wiem że można mieć naprawdę dużo bo dzieci nie są przeszkodą
a z.taka madka co wódkę piła w ciąży też miałam doczynienia ..jak zwróciłam jej uwagę o palenie i picie to ... usprawiedliwiała się tym że jej siostra piła i paliła i dzieciom nic nie jest także ... jej dzieciom jednak jest ale ona będzie dalej szukać innego winowajcy..szkoda dzieciaczków
nie dzielę tutaj mam na lepsze gorsze ale palenie i picie w ciąży czy przy dziecko i narażanie go na te toksyny jest dla mnie skrajnie nieodpowiedzialne
trzymam kciuki za testowanie dziewczyny .jak najmocniejsze i jeśli nie dziś to jutro ..ja kiedy się wypielam na ciążę to zaszłam ..dziwacznie to czasem bywa
reklama
Cześć dziewczyny ja Was poczytuje od jakiegoś czasu aż w końcu postanowiłam się udzielić w pierwsza ciaze zaszlam po roku starań. Bez testów owu i wizyt u ginekologa i jak już odpuściłam to zaszlam przy drugiej strasznie chciałam mieć dziecko i postawiłam na znaki dawane przez ciało czyli większe libido śluz i bol jajnika i zaszłam za jednym razem teraz też postawiłam na naturę. Jestem tylko trochę zaskoczona bo śluz i libido pojawiły się zaraz po @ potem w 10dc charakterystyczny ból jajnika więc było działanie ciekawe czy i tym razem głupi miał szczęście teraz jestem w 19 dniu cyklu A od 4 mrowią mnie piersi i pobolewają pod pachami. Dzisiaj zrobiłam test bo nie wytrzymałam ale wyszedł negatywny. Nie wiem czy to za wcześnie czy wmawiam sobie ciaze dodam że cykle mam średnio 25 dniowe