reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Widzę że wszystkie mamy dziś piękny humor [emoji23] ja na mojego z rana nawrzeszczalam bo był za głośno i wyszedł do pracy obrażony, ale my tak nie umiemy się gniewać i wrócił się pogodzić [emoji23][emoji23] aż się boję reszty dnia [emoji23] do 18 w pracy ale partner ma skończyć wcześniej u siebie to jak przyjedzie o normalnej porze to zdążę jeszcze na grzyby pojechać [emoji3][emoji3][emoji3] życzę wszystkim pięknego dnia [emoji3531]

reklama
U mnie 10dc wiec coraz blizej owu ale jestem ostatnio jakas zrezygnowana.. to poronienie mnie bardzo zmienilo. Jak tylko zobaczylam te dwie kreski to czulam ze cos bedzie nie tak, ze mamy za duzo szczescia.. teraz nie wiem jak dam rade ze spokojem przejsc ciaze bez zlych mysli i zamartwiani.Choroba juz troche puszcza, przytulanek nie bylo od prawie 3 tyg woec czuje juz lekka irytacje :D. jutro mamy wesele, corka zaczyna kaszlec :( wiec nie wiem co wyjdzie z imprezy..

Nie możesz się poddawać! Głowa do góry, jakby nam wszystko tak łatwo przychodziło to było by nudno [emoji846] trzymam za was kciuki [emoji3531]
U mnie 10dc wiec coraz blizej owu ale jestem ostatnio jakas zrezygnowana.. to poronienie mnie bardzo zmienilo. Jak tylko zobaczylam te dwie kreski to czulam ze cos bedzie nie tak, ze mamy za duzo szczescia.. teraz nie wiem jak dam rade ze spokojem przejsc ciaze bez zlych mysli i zamartwiani.Choroba juz troche puszcza, przytulanek nie bylo od prawie 3 woec czuje juz lekka irytacje :D. jutro mamy wesele, corka zaczyna kaszlec :( wiec nie wiem co wyjdzie z imprezy..

Hej Nie przyszła ale cały czas czuję takie pełne podbrzusze, nie umiem tego inaczej określić ale zawsze przed czuję coś takiego. Do tego dziś obudziłam okropnie nerwowa i jakaś przybitaKupiłam test, jutro z rana zrobię dla formalności. Myślałam, że ten miesiąc będzie szczęśliwy. Mój narzeczony w niedzielę kończy 30 lat, byłby piękny prezent... Jeśli mam rację to od nowego cyklu działam ze wsparciem lekarza. Dziękuję, że pytasz
A nóż widelec się udało, nie zakładaj najgorszego. Dla formalności w celu potwierdzenia ciąży ja myśle!!!! Życzę Ci tego z całego serca!!
Ja dostałam taki prezent kiedyś ale a swoje urodziny, najpiękniejszy.
Daj znać jak się sytuacja układa.

Widzę że wszystkie mamy dziś piękny humor [emoji23] ja na mojego z rana nawrzeszczalam bo był za głośno i wyszedł do pracy obrażony, ale my tak nie umiemy się gniewać i wrócił się pogodzić [emoji23][emoji23] aż się boję reszty dnia [emoji23] do 18 w pracy ale partner ma skończyć wcześniej u siebie to jak przyjedzie o normalnej porze to zdążę jeszcze na grzyby pojechać [emoji3][emoji3][emoji3] życzę wszystkim pięknego dnia [emoji3531]
U mnie 10dc wiec coraz blizej owu ale jestem ostatnio jakas zrezygnowana.. to poronienie mnie bardzo zmienilo. Jak tylko zobaczylam te dwie kreski to czulam ze cos bedzie nie tak, ze mamy za duzo szczescia.. teraz nie wiem jak dam rade ze spokojem przejsc ciaze bez zlych mysli i zamartwiani.Choroba juz troche puszcza, przytulanek nie bylo od prawie 3 tyg woec czuje juz lekka irytacje :D. jutro mamy wesele, corka zaczyna kaszlec :( wiec nie wiem co wyjdzie z imprezy..
Dziewczyny musimy sobie tu dziś jakiś melanż wirtualny zrobić, żeby się odstresować. Ja już dziś moim domownikom z góry zaznaczyłam, że jak będę krzyczeć to nie z mojej winy i mają mi wszystko wybaczyć, ale za to mam mega smaki na wszystko i postaram się im to w kuchni wynagrodzić jak przygotuję ich ulubione potrawy i ciasto.
Normalnie to nadąsana i nerwowa chodziłam dzień przed @ i w trakcie, a teraz to jakaś parodia w tym cyklu......

Oooo czerwonego wina bym nie odmówiła [emoji23] może faktycznie dziś jakiś relaks się przyda bo jak ja mam tak szaleć jeszcze 6 dni to mój może tego nie przeżyć [emoji53] co dobrego gotujesz? [emoji846]
Dziewczyny musimy sobie tu dziś jakiś melanż wirtualny zrobić, żeby się odstresować. Ja już dziś moim domownikom z góry zaznaczyłam, że jak będę krzyczeć to nie z mojej winy i mają mi wszystko wybaczyć, ale za to mam mega smaki na wszystko i postaram się im to w kuchni wynagrodzić jak przygotuję ich ulubione potrawy i ciasto.
Normalnie to nadąsana i nerwowa chodziłam dzień przed @ i w trakcie, a teraz to jakaś parodia w tym cyklu......

Oooo czerwonego wina bym nie odmówiła [emoji23] może faktycznie dziś jakiś relaks się przyda bo jak ja mam tak szaleć jeszcze 6 dni to mój może tego nie przeżyć [emoji53] co dobrego gotujesz? [emoji846]
A ja się dziś skuszę na moje ukochane Hugo.
A gotuję dziś zupę i naleśniki, moi to kochają i sernik wiedeński upiekę.
Także wieczorem si3 będziemy stukać kileiszkami hihihi

Wirtualny melanż [emoji23] jestem za! [emoji3590]

reklama
Do góry