madziolina_p
Fanka BB :)
no to moze to normalne. Nie bede robic chyba bety, za tydz jeszcze raz pojde na usgJa mam 5+4 i tez tylko pęcherzyk.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to moze to normalne. Nie bede robic chyba bety, za tydz jeszcze raz pojde na usgJa mam 5+4 i tez tylko pęcherzyk.
Od nowa daj znac dlaczego wynik beta mial byc nieodpowiedni ? Trzymam kciuki za Ciebie!Jakas słaba ta beta :/ weszłam do położnej ale powiedziała ze lekarz wytłumaczy.. umrę ze strachu
spokojnie, poczekaj nie nastawiaj się negatywnie.wg kalendarza jestem 5+5
Nie zalamuj się wiem, że ciężko wierzyć, ale uda się i będzie wszystko dobrze. Trzymam kciuki najmocniej jak potrafię i jestem razem z Tobą.Obudziłam się dzis rano i poczułam taka zwyczajna, ciało nienadęte wodą, bez uczucia niczego w podbrzuszu, bez duzych piersi itd, po prostu poczułam się taka nie w ciąży.
Moje dziecko rozchorowało się w poniedziałek, 38C, zapalenie gardła + zapalenie uszu. Poprzednią ciążę straciłam podobno przez jakiegoś wirusa, który wtedy panował w okolicy. Od dwóch dni zajmuję się rozchorowanym kaszlakiem z tą świadomością, że to może zabić malutkie kilkukomórkowe istnienie....
Weekend tuz tuz... chyba opuściła mnie nadzieja..
Dziękuję Słonko :-*... Uda się, musi...Nie zalamuj się wiem, że ciężko wierzyć, ale uda się i będzie wszystko dobrze. Trzymam kciuki najmocniej jak potrafię i jestem razem z Tobą.
To prawda. Prywatnie prowadzenie ciąży w Warszawie to ok 5tys za wizyty, usg, badania podstawowe krew i mocz . A na NFZ to szkoda nerwów, połowy badań nie wykonują a ciężarne traktują jak chodzące wyludzaczki 500plus. Ciężki temat...A dajcie spokój z tymi lekarzami na NFZ... kiedys u lekerza, u którego już jakiś czas się leczyłam, uslyszalam: a potrzebuje Pani tych leków? Jakbym to ja mialanie wiedzieć... a nie tak dawno bylam u pani doktorz, ktora na pytanie kiedy mogę przyjść na cytologie, powiedziala, ze po Nowym Roku... niestety gdybym miała tylko prywatnie sie leczyc to chyba bym musiała obrabowac bank... i to jest smutne niestety, że na NFZ traktuja cie jak gow..o
Wg @ mam 5t+4d a wg bety 4-5tOd nowa daj znac dlaczego wynik beta mial byc nieodpowiedni ? Trzymam kciuki za Ciebie!
Ja już bety nie robię, w pon mam wizytę u gina prowadzącego moja wcześniejsza ciąże (prywatnie) to mam nadzieje ze już będzie więcej widać.no to moze to normalne. Nie bede robic chyba bety, za tydz jeszcze raz pojde na usg