reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Dziewczyny, dziękuję za wszystkie gratulacje :D Wam też się uda, nie traćcie nadziei! Mi się poszczęściło dopiero (albo już...)w 6 cyklu. Polecam staranka od zakończenia miesiączki co 2 dzień przez cały cykl ;)

Termin wypada mi na 14 maja :) Cieżko mi narazie uwierzyć, że to się dzieje naprawdę. Pół nocy nie spałam z podekscytowania..

Dziewczyny, dziękuję za wszystkie gratulacje :D Wam też się uda, nie traćcie nadziei! Mi się poszczęściło dopiero (albo już...)w 6 cyklu. Polecam staranka od zakończenia miesiączki co 2 dzień przez cały cykl ;)

Termin wypada mi na 14 maja :) Cieżko mi narazie uwierzyć, że to się dzieje naprawdę. Pół nocy nie spałam z podekscytowania..
Haha, nie dziwię się, że nie mogłaś spać :) cieszę się razem z Tobą! ❤❤ ja już przebieram nóżkami, żeby biec po test, ale dopiero 20dc, więc muszę czekać, a z cierpliwością u mnie słabo haha

Ja dziś powinnam dostać @. Temperatura znowu lekko spadła ale nie jak na @. Test negatywny. Czy to możliwe aby po poronieniu faza lutealna się wydluzyla? Albo od duphastonu?
Mi drugi cykl po poronieniu wydłużył się o 8 dni, choc pierwszy był normalny. być moze u Ciebie tak nie bedzie, poczekaj 2 dni i zrób test jeszcze raz... :-)

Ja siedzę u lekarza - trzęsę się jak galareta :no:
Jeszcze nigdy tak się nie bałam..
zrobiłam betę - wynik 3187,0 - z wrażenia nie wiem czy to dobrze czy zle - wyników nie umiem odczytać

Jakas słaba ta beta :/ weszłam do położnej ale powiedziała ze lekarz wytłumaczy.. umrę ze strachu :(

reklama
Do góry