reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Hej dziewczyny, wiem że miałam testować w sobotę czy tam niedzielę, ale jakoś dziwnie się czuję, ciagle mi gorąco plus mega zmęczenie.. więc wracając dzisiaj z pracy zajechałem do apteki i zrobiłam test i..

Są 2 kreseczki
SUPER!!!! Gratulacje kochana <3 !!!
Ja jeszcze muszę czekać z testem, chyba że wcześniej przyjdzie @ :(

reklama
u mnie cały czas temp. 36,8 - 36,9. Śluz mi się zmienił na mleczny i wodnisty, ale to pewnie przez Duphaston... do tego przestało mnie pobolewać podbrzusze, jak ręką odjął dzisiaj, cisza... nawet piersi mnie nie bolą jak nigdy. No nie wiem, co myśleć... ale to dopiero 19 dc

Hej dziewczyny, wiem że miałam testować w sobotę czy tam niedzielę, ale jakoś dziwnie się czuję, ciagle mi gorąco plus mega zmęczenie.. więc wracając dzisiaj z pracy zajechałem do apteki i zrobiłam test i..

Są 2 kreseczki
Pięknie, gratuluję
Niedługo na tym forum nikt nie zostanie, wszystkie przeniesiemy się do innego wątku!!

Są 2 kreseczki
Brawo! Rośnijcie zdrowo!
Czyli tez będziesz „majóweczka” :)

Kto następny? Kto następny?

Ja jutro odwiozę dzieciaki do szkoły i jadę na betę a na 14:40 mam lekarza.. strasznie się boje, mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze.. :baffled:

Ja dziś powinnam dostać @. Temperatura znowu lekko spadła ale nie jak na @. Test negatywny. Czy to możliwe aby po poronieniu faza lutealna się wydluzyla? Albo od duphastonu?

Ja dziś powinnam dostać @. Temperatura znowu lekko spadła ale nie jak na @. Test negatywny. Czy to możliwe aby po poronieniu faza lutealna się wydluzyla? Albo od duphastonu?
Ja testowalam w dniu @ i tez miałam test negatywny a 2 dni później już był pozytywny! Czekaj grzecznie, może go jeszcze nie był czas na test ;)

reklama
Ja testowalam w dniu @ i tez miałam test negatywny a 2 dni później już był pozytywny! Czekaj grzecznie, może go jeszcze nie był czas na test ;)
Wiem, wiem ale czuję, że @ idzie no i temperatura powinna rosnąć a nie spadać.
Jeszcze wczoraj się dowiedziałam, że drożności nie zrobię we wrześniu tylko w październiku bo lekarz mi nie powiedział że cykl wcześniej muszę porobić wymazy a sama jakoś tego nie przemyślałam. Porażka :(

Do góry