reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Dzięki dziewczyny, ten test dzis to tak na prośbę M "kiedy możesz znów nasiusiać na test?" :-) :)
Więc jak wyszedł do pracy to zrobiłam i szok! Dwa dni temu nie było ani śladu drugiej kreski! Także teraz czas na wizytę u lekarza a pewnie jeszcze trochę poczekam więc może Wy polecicie mi jakies dobre suplementy? Będę wdzięczna :)
I trzymam kciuki za każdą z Was, na pewno się uda, nie możecie się poddawać!

Dzięki dziewczyny, ten test dzis to tak na prośbę M "kiedy możesz znów nasiusiać na test?" :-) :)
Więc jak wyszedł do pracy to zrobiłam i szok! Dwa dni temu nie było ani śladu drugiej kreski! Także teraz czas na wizytę u lekarza a pewnie jeszcze trochę poczekam więc może Wy polecicie mi jakies dobre suplementy? Będę wdzięczna :)
I trzymam kciuki za każdą z Was, na pewno się uda, nie możecie się poddawać!
Kwas foliowy, Wit D 2000j min i dha to taki standard. Suplementuje się PREGNA Plus choć jest wiele opinii że każda substancja powinna być przyjmowana osobno a nie kombo jedna tabletka, uzasadnienia nie słyszałam ale taka opinia krąży. Trzymam kciuki :))

Hej nnatka a jak u Ciebie?
Mdłości mnie zniszczą, ale tak cholernie się z nich cieszę. W poprzedniej, straconej ciąży nie było mdłości wcale. Na razie nie wymiotuję, piersi chcą mi eksplodowac, mogę spać o każdej porze dnia i nocy.... :D
Jutro pierwsza wizyta, dzisiaj 6+0 wg OM :)

Ogólnie na razie chyba wszystko jest okej :) dziękuję ze pytasz :*

Mdłości mnie zniszczą, ale tak cholernie się z nich cieszę. W poprzedniej, straconej ciąży nie było mdłości wcale. Na razie nie wymiotuję, piersi chcą mi eksplodowac, mogę spać o każdej porze dnia i nocy.... :D

Ogólnie na razie chyba wszystko jest okej :) dziękuję ze pytasz :*
O mamo! to ciąża książkowa u Ciebie. Dobrze, dobrze, niech cycuchy bolą to zwiastuje zdrowy rozwój ciazy:)
tak bym chciała być w gronie ciężarówek
Cieszę się z Tobą. Miłego dnia

Gratulacje (bo chyba nie doczytałam wcześniej). Koniecznie daj znać co u lekarza, ja przy pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów, przy drugiej delikatne mdłości. Ciekawe jak będzie tym razem :)
Teraz uciekam do dentysty i na 14 do pracy :/
Miłego dnia dziewuszki :)

O mamo! to ciąża książkowa u Ciebie. Dobrze, dobrze, niech cycuchy bolą to zwiastuje zdrowy rozwój ciazy:)
tak bym chciała być w gronie ciężarówek
Cieszę się z Tobą. Miłego dnia
Oj, bolą, bolą... :D
Podejrzymy jutro ten zdrowy rozwój :) oby tak było :)
Kochana, daj sobie chwilkę i na pewno dolaczysz do nas :) :*
Gratulacje (bo chyba nie doczytałam wcześniej). Koniecznie daj znać co u lekarza, ja przy pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów, przy drugiej delikatne mdłości. Ciekawe jak będzie tym razem :)
Teraz uciekam do dentysty i na 14 do pracy :/
Miłego dnia dziewuszki :)
Dziękuję [emoji3590] dam znać na pewno, trzymajcie kciuki :) strasznie się niecierpliwie i stresuje czy wszystko jest na pewno ok... :)

reklama
Do góry