madziolina_p
Fanka BB :)
a ja wogole nie zwracam uwagi na objawy, mam 19dc, piersi bola i tyle. Jestem na dzialce i wogole nie mysle, a jestem pewna ze przytulalismy sie za wczesnie na ciaze wiec pewnie nic z tego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kallinea teraz ja cię będę wspierać. Głowa do góry, po burzy zawsze wychodzi słońce!!Chociaż ja nie czuje jakiejś wielkiej nadzieji wolałabym się nie rozczarować. A jeszcze wczoraj poklocilam się z moim o jakas pierdole to od razu stwierdziłam że nie chce mieć z nim więcej dzieci haha
Dzięki jesteś kochana:* mi już złość przeszła ale on pewnie nadal jest naburmuszony haha, zobaczymy jak wrócę z pracyKallinea teraz ja cię będę wspierać. Głowa do góry, po burzy zawsze wychodzi słońce!!
To niestety czasem jest przykrą prawdą. Znam rodzeństwa z niewielką różnica wieku, które są zupełnie oschle dla siebie, a także takie 7-10 lat różnicy, które są przyjaciółmi na całe życie. Też chciałam max różnice 3 lata, a życie mi się tak poukladalo, że jeśli urodzie drugie to będzie 6 lat różnicy. Jedno się liczy żeby było ZDROWE...Odnośnie wieku, jestem najmłodsza, mam dwie starsze siostry i nie mam z nimi wiezi, wręcz były dla mnie okropne... Moja córka chce, tez obserwuje, że ciągnie ja do dzieci, ale drugie ma byc po prostu, nie patrzę względem różnicy wieku itp. Więc dziewczyny nie jesteśmy ani za stare, ani między naszymi dziećmi nie ma za dużej różnicy, wszystko jest ok
Hmm a może się udało )??Gęsto z tym naszym testowaniem dziewczynki [emoji16]
A ja mam mdłości już drugi dzień takie... No dość uciążliwe. Próbuję rozkminic czym mogłam się podtruc... Nie chcę mi się wierzyć, żeby tak wcześnie mogły pojawić się jakiekolwiek objawy. Poza tym nie chce mi się wierzyć żeby mogło się udać.
To faktycznie kawał czasu. Ja zbadalam siebie i męża i lekarze dali nam zielone światło że jest ok, ale powiedzieli ze po 12 mcach jeśli nie zajdziemy to trzeba będzie wspomagać. Zaszlismy po 9ciu ale co, tego... Eh... A wy jesteście po jakiś badaniach czy diagnozie??2,5 roku
Tak właśnie myślę, jeśli rano po nocy nie będzie żadnego plamienia to sprawdzę owu@AniaKaja, marzę o tym, chociaż staram się myśleć trzeźwo... [emoji6]
A Ty rób test, sprawdzisz co i jak [emoji6]
U nas 9.To niestety czasem jest przykrą prawdą. Znam rodzeństwa z niewielką różnica wieku, które są zupełnie oschle dla siebie, a także takie 7-10 lat różnicy, które są przyjaciółmi na całe życie. Też chciałam max różnice 3 lata, a życie mi się tak poukladalo, że jeśli urodzie drugie to będzie 6 lat różnicy. Jedno się liczy żeby było ZDROWE...