reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Po poronieniu cykl może się na początku wydłużyć , nie sugeruj się tym co było przed , okres może przyjść do 6 tyg
Tak słyszałam od lekarza że do 6 tyg. Tylko pierwszy przyszedł jak w zegarku po 29 od zabiegu. To ten drugi okres mi się opóźnia i to dziwne. Dziś zrobiłam bhcg z krwi ale wyniki będą jutro lub w pon...

reklama
Dokładnie, mi się i drugi cykl wydłużył i na 90% mam brak owulacji i problemy hormonalne.

Właśnie dziewczyny u mnie tak : wczoraj plamienie, w nocy krwotok, dziwny kolor krwi i rodzaj, ewidentnie wskazujące na jakieś problemy hormonalne w poniedziałek wizyta u ginekologa... Zobaczymy co i jak.
Teraz pod wieczór, już wmiare normalna miesiączka bez skrzepów to w sumie też dziwne, bo zawsze mam...

Witam nowe dziewczyny i trzymam kciuki
Hey Martyna, czy Ty jesteś też po poronieniu zatrzymanym, dobrze zrozumiałam?? I też w drugim cyklu po??

Witaj Kochana [emoji6] może pójdź na betę? Będzie pewność, albo zrób test jutro jeszcze raz.
Na kontroli było wszystko ok?? Hej, trzymam kciuki oby ten był ostatnim... [emoji16]

@Martyna84 jak sytuacja u Ciebie?
Dziękuję nnat. Tak, dziś zrobiłam bhcg z krwi, ale na wynik czekam 2-4 dni. Wewtorek usg u gin. Chcę tak mocno wierzyć że mogę być w ciąży że chyba mi rozum szwankuje. Ale negatywny test ciążowy raczej temu zaprzecza w ew. 5 tyg...

Dokładnie, mi się i drugi cykl wydłużył i na 90% mam brak owulacji i problemy hormonalne.

Właśnie dziewczyny u mnie tak : wczoraj plamienie, w nocy krwotok, dziwny kolor krwi i rodzaj, ewidentnie wskazujące na jakieś problemy hormonalne w poniedziałek wizyta u ginekologa... Zobaczymy co i jak.
Teraz pod wieczór, już wmiare normalna miesiączka bez skrzepów to w sumie też dziwne, bo zawsze mam...

Witam nowe dziewczyny i trzymam kciuki
Faktycznie wygląda to dziwnie, a robiłaś już jakieś badania hormonalne??
Dziękuję bardzo, tak na tabletkach, jest ok, dziś wogóle miałam super dzień z moim rodzicami, więc nie myślałam, z pozytywnymi emocjami.
Oczywiście, że dam znać.
Czekam teraz na Wasze dobre wieści.
Super, oby i ten dzień minął tak samo miło [emoji8]
Dziękuję nnat. Tak, dziś zrobiłam bhcg z krwi, ale na wynik czekam 2-4 dni. Wewtorek usg u gin. Chcę tak mocno wierzyć że mogę być w ciąży że chyba mi rozum szwankuje. Ale negatywny test ciążowy raczej temu zaprzecza w ew. 5 tyg...
Zależy kiedy była owulacja. Ja np po poronieniu owulacje w pierwszym cyklu miałam we wtorek a w sobotę przyszedł okres. Dalej nie obserwowałam, teraz 4 cykl po i owulacja w normie 18 labo 19 dc [emoji6]

Miłego dnia [emoji3590]

Faktycznie wygląda to dziwnie, a robiłaś już jakieś badania hormonalne?? Super, oby i ten dzień minął tak samo miło [emoji8]Zależy kiedy była owulacja. Ja np po poronieniu owulacje w pierwszym cyklu miałam we wtorek a w sobotę przyszedł okres. Dalej nie obserwowałam, teraz 4 cykl po i owulacja w normie 18 labo 19 dc [emoji6]

Miłego dnia [emoji3590]
Mnie już wstępnie moja dr w Niemczech uprzedziła, że mogą być różne problemy, no ale nie tak dokładnie, zobaczę co polski lekarz mi powie.
Podobno zaburzenia hormonalne, rozlegulowany cykl to normalne po poronieniu nawet do 6 mc.

reklama
Do góry