Tak słyszałam od lekarza że do 6 tyg. Tylko pierwszy przyszedł jak w zegarku po 29 od zabiegu. To ten drugi okres mi się opóźnia i to dziwne. Dziś zrobiłam bhcg z krwi ale wyniki będą jutro lub w pon...Po poronieniu cykl może się na początku wydłużyć , nie sugeruj się tym co było przed , okres może przyjść do 6 tyg
reklama
Hey Martyna, czy Ty jesteś też po poronieniu zatrzymanym, dobrze zrozumiałam?? I też w drugim cyklu po??Dokładnie, mi się i drugi cykl wydłużył i na 90% mam brak owulacji i problemy hormonalne.
Właśnie dziewczyny u mnie tak : wczoraj plamienie, w nocy krwotok, dziwny kolor krwi i rodzaj, ewidentnie wskazujące na jakieś problemy hormonalne w poniedziałek wizyta u ginekologa... Zobaczymy co i jak.
Teraz pod wieczór, już wmiare normalna miesiączka bez skrzepów to w sumie też dziwne, bo zawsze mam...
Witam nowe dziewczyny i trzymam kciuki
Dziękuję nnat. Tak, dziś zrobiłam bhcg z krwi, ale na wynik czekam 2-4 dni. Wewtorek usg u gin. Chcę tak mocno wierzyć że mogę być w ciąży że chyba mi rozum szwankuje. Ale negatywny test ciążowy raczej temu zaprzecza w ew. 5 tyg...Witaj Kochana [emoji6] może pójdź na betę? Będzie pewność, albo zrób test jutro jeszcze raz.
Na kontroli było wszystko ok?? Hej, trzymam kciuki oby ten był ostatnim... [emoji16]
@Martyna84 jak sytuacja u Ciebie?
Martyna84
Fanka BB :)
Tak, tylko ja miałam poronienie samoistne w 9 tygodniu. I skończyłam właśnie drugi cykl po poronieniu.Hey Martyna, czy Ty jesteś też po poronieniu zatrzymanym, dobrze zrozumiałam?? I też w drugim cyklu po??
nnat.
Faktycznie wygląda to dziwnie, a robiłaś już jakieś badania hormonalne??Dokładnie, mi się i drugi cykl wydłużył i na 90% mam brak owulacji i problemy hormonalne.
Właśnie dziewczyny u mnie tak : wczoraj plamienie, w nocy krwotok, dziwny kolor krwi i rodzaj, ewidentnie wskazujące na jakieś problemy hormonalne w poniedziałek wizyta u ginekologa... Zobaczymy co i jak.
Teraz pod wieczór, już wmiare normalna miesiączka bez skrzepów to w sumie też dziwne, bo zawsze mam...
Witam nowe dziewczyny i trzymam kciuki
Super, oby i ten dzień minął tak samo miło [emoji8]Dziękuję bardzo, tak na tabletkach, jest ok, dziś wogóle miałam super dzień z moim rodzicami, więc nie myślałam, z pozytywnymi emocjami.
Oczywiście, że dam znać.
Czekam teraz na Wasze dobre wieści.
Zależy kiedy była owulacja. Ja np po poronieniu owulacje w pierwszym cyklu miałam we wtorek a w sobotę przyszedł okres. Dalej nie obserwowałam, teraz 4 cykl po i owulacja w normie 18 labo 19 dc [emoji6]Dziękuję nnat. Tak, dziś zrobiłam bhcg z krwi, ale na wynik czekam 2-4 dni. Wewtorek usg u gin. Chcę tak mocno wierzyć że mogę być w ciąży że chyba mi rozum szwankuje. Ale negatywny test ciążowy raczej temu zaprzecza w ew. 5 tyg...
Miłego dnia [emoji3590]
Kallinea90
Hej ja dziś czuje że przychodzi owulacja śluz zmienił się na bardziej ciągnący
Martyna84
Mnie już wstępnie moja dr w Niemczech uprzedziła, że mogą być różne problemy, no ale nie tak dokładnie, zobaczę co polski lekarz mi powie.Faktycznie wygląda to dziwnie, a robiłaś już jakieś badania hormonalne?? Super, oby i ten dzień minął tak samo miło [emoji8]Zależy kiedy była owulacja. Ja np po poronieniu owulacje w pierwszym cyklu miałam we wtorek a w sobotę przyszedł okres. Dalej nie obserwowałam, teraz 4 cykl po i owulacja w normie 18 labo 19 dc [emoji6]
Miłego dnia [emoji3590]
Podobno zaburzenia hormonalne, rozlegulowany cykl to normalne po poronieniu nawet do 6 mc.
Martyna84
Oj to będzie się działo, życzę wam aby wieczorem prąd odłączyli... HeheheHej ja dziś czuje że przychodzi owulacja śluz zmienił się na bardziej ciągnący
Kallinea90
Hehe dzięki wielkieOj to będzie się działo, życzę wam aby wieczorem prąd odłączyli... Hehehe
reklama
nnat.
Hej ja dziś czuje że przychodzi owulacja śluz zmienił się na bardziej ciągnący
Dzialajcie działajcie [emoji16][emoji16][emoji16]