30mg brałam 2Koenzym Q10 +witamina e Xenico Pharma
Podsuwalam też mojemu 2 tableteczki dziennie, mówią że to na młodość
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
30mg brałam 2Koenzym Q10 +witamina e Xenico Pharma
Podsuwalam też mojemu 2 tableteczki dziennie, mówią że to na młodość
Ja biorę od ponad miesiąca to dziegiel chiński. Mi uregulowal trochę cykl. Biorę z niepokalankiemDziewczyny a czy znacie taki preparat jak dong quai na regulację gospodarki hormonalnej, który dzięki temu ma pomagać zajść w ciążę ? Któraś z was zażywała coś takiego ? [emoji846]
Pokaż pokaż [emoji846] my wypatrzymyU mnie dziś 28dc za 2 dni powinien przyjść @, zrobiłam rano test, spojrzałam w łazience- negatywny a śluzu dużo i teraz jak na niego patrzę w świetle dziennym wydaje mi się ze widzę cień cienia i jak tu być cierpliwym i nie zwariować ?!
Kurczę to jest tak blade ze nie wiem czy mój aparat to uchwyci, ja się zastanawiam sama czy ja to widzę czy mój mózg sobie ze mnie żartujePokaż pokaż [emoji846] my wypatrzymy
pokaż, może coś dojrzymyKurczę to jest tak blade ze nie wiem czy mój aparat to uchwyci, ja się zastanawiam sama czy ja to widzę czy mój mózg sobie ze mnie żartuje
A jak sobie radziszEch, u mnie to samo, bakterie w moczu i leukocyty, tylko ze ja mam kamice nerkowa wiec to czeste :/ i jeszcze przeziębienie złapało.
A więc moje Drogie, test już robiłam 2 tyg temu, ale chciałam się upewnić. Dziś podczas wizyty widzieliśmy serduszko 6/7 tydzień ciąży niesamowite uczucie dlatego tym które walczą wysyłam pozytywną energię ! Trzeba wierzyć ! I pić czerwone wino przed igraszkami od tygodnia męczą mnie niesamowite mdłości, nie mogę spać w nocy, wszystkie zapachy powodują odruch wymiotny, jem sucharki ale jest pięknie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]