reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
A więc moje Drogie, test już robiłam 2 tyg temu, ale chciałam się upewnić. Dziś podczas wizyty widzieliśmy serduszko :) 6/7 tydzień ciąży :) niesamowite uczucie :) dlatego tym które walczą wysyłam pozytywną energię ! Trzeba wierzyć ! I pić czerwone wino przed igraszkami :) od tygodnia męczą mnie niesamowite mdłości, nie mogę spać w nocy, wszystkie zapachy powodują odruch wymiotny, jem sucharki ale jest pięknie 😍😍😍😍
Super

A ja już mam pierwsze zapalenie pęcherza - ciąża na dobre się nie rozkręciła a ja już z zapaleniem. Pije tylko sok z żurawiny i wit C bo co tu innego 😤

Tak :) Moim zdaniem Ovarin ma jakieś swoje działanie i zawiera kwas foliowy i inne witaminy, także na pewno nie szkodzi. A jeśli macie problemy z nawilżenie pochwy to te żela są naprawdę godne polecenia, super nawilżają i pomagają plemniczkom.
Ja pije inofem. Też ostatnio myślałam nad kupnem tego żelu... Może akurat coś dopomoze :) muszę zmienić nastawienie na bardziej pozytywne :) chociaż z miesiąca na miesiąc gorzej mi to wychodzi

@Aniaa8719 @annajak gratulacje dziewczyny :) ale Wam zazdroszcze :) a ja od wczoraj złapałam jakiegoś doła i nie chcą mnie te negatywne emocje opuścić. Ehh.. jutro mam wizytę u gina. Zapisałam się już daaawno temu, chyba w lipcu jak dobrze pamietam bo u nas terminy na nfz na kilka miesięcy do przodu :( Miałam nadzieję, że będę już w ciąży no ale jak widać nic z tego. Ale na wizytę pójdę, niech fachowiec zerknie wprawnym okiem. Mam nadzieję, że fachowiec bo idę do babki u której byłam raz i z tego co pamiętam to nie zrobiła na mnie pozytywnego wrażenia ale u mnie w malym miasteczku nie ma za bardzo wyboru jeśli chodzi o gina. Oby teraz było lepiej.

reklama
Do góry