Daraa_94
Fanka BB :)
Gratulacje [emoji3531]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje [emoji3531]
SuperA więc moje Drogie, test już robiłam 2 tyg temu, ale chciałam się upewnić. Dziś podczas wizyty widzieliśmy serduszko 6/7 tydzień ciąży niesamowite uczucie dlatego tym które walczą wysyłam pozytywną energię ! Trzeba wierzyć ! I pić czerwone wino przed igraszkami od tygodnia męczą mnie niesamowite mdłości, nie mogę spać w nocy, wszystkie zapachy powodują odruch wymiotny, jem sucharki ale jest pięknie
Tak Moim zdaniem Ovarin ma jakieś swoje działanie i zawiera kwas foliowy i inne witaminy, także na pewno nie szkodzi. A jeśli macie problemy z nawilżenie pochwy to te żela są naprawdę godne polecenia, super nawilżają i pomagają plemniczkom.I udalo się?
Gratulacje
Ja pije inofem. Też ostatnio myślałam nad kupnem tego żelu... Może akurat coś dopomoze muszę zmienić nastawienie na bardziej pozytywne chociaż z miesiąca na miesiąc gorzej mi to wychodziTak Moim zdaniem Ovarin ma jakieś swoje działanie i zawiera kwas foliowy i inne witaminy, także na pewno nie szkodzi. A jeśli macie problemy z nawilżenie pochwy to te żela są naprawdę godne polecenia, super nawilżają i pomagają plemniczkom.
Uhhh dziadostwo się przypałętało, do mnie za to przeziębienieA ja już mam pierwsze zapalenie pęcherza - ciąża na dobre się nie rozkręciła a ja już z zapaleniem. Pije tylko sok z żurawiny i wit C bo co tu innego
Tak ja też używałam żelu FertilSafe PLUSTak Moim zdaniem Ovarin ma jakieś swoje działanie i zawiera kwas foliowy i inne witaminy, także na pewno nie szkodzi. A jeśli macie problemy z nawilżenie pochwy to te żela są naprawdę godne polecenia, super nawilżają i pomagają plemniczkom.