reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Dziewczyny czy jest tu ktoś z Wrocławia? Już planuje monitoring kolejnego cyklu, bo niestety dziś mnie podkusiło i zrobiłam test (28dc) ale biel...może któraś z Was kogoś poleca?

Dziewczyny a czy znacie taki preparat jak dong quai na regulację gospodarki hormonalnej, który dzięki temu ma pomagać zajść w ciążę ? Któraś z was zażywała coś takiego ? 🙂

Hej dziewczyny dawno mnie tu nie było. Gratuluję wszystkim które zobaczyly upragnione dwie kreseczki. Ja z mężem ponad dwa lata próbujemy zajść w ciążę z drugim dzieckiem, ale dopiero od niedawna zdecydowałam się na monitoring i badanie nasienia. U męża wyszły leukocyty z powodu przewlekłej infekcji zatok. Dostał antybiotyk i jest już lepiej, pije też więcej wody żeby plemniki mogly wydostać się w ogóle że spermy bo okazuje się że to też może być problem. W zeszłym cyklu niestety nam się nie udało, był monitorowany i stymulowany przez clomid i estrofem na koniec duphaston. W tym cyklu mam 2 jajeczka i pęcherzyki pekly zobaczymy co będzie. Strasznie bym chciała usłyszeć serduszka lub serduszko na święta:):)

reklama
Dziewczyny a czy znacie taki preparat jak dong quai na regulację gospodarki hormonalnej, który dzięki temu ma pomagać zajść w ciążę ? Któraś z was zażywała coś takiego ? 🙂
Mi przykładowo endokrynolog kazał odstawić Wit jakie brałam do tej pory a wdrożyć ovarin 1x1, Wit D2000, koenzym Q10 oraz acard na takim zestawie zaszłam w niecałe dwa miesiące brania wcześniej od maja przeróżne witaminy i nic

Do góry