R
rikapa
Gość
W takim razie ja bardzo chętnie skorzystam z Twojej pomocy i oczywiście pomocy każdej doświadczonej dziewczyny. Szukam wózka dla dzieci rok po roku. Wybrałam sobie kilka modeli i korzystając już z pomocy kilku osób na bb dokonałam selekcji . Ostatecznie doszłam do wniosku, że najbardziej mi odpowiada jane powertwin ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: POWERTWIN spacerowy trójkołowiec dla bliźniąt.
Chciałam jeszcze poznać Twoją opinie na temat tego wózka czy faktycznie jest dobry i warty swojej ceny. Najbardziej zależało mi na tym aby wózek był lekki bo niestety będę musiała go po kilku schodach wnosić i znosić. Dobrze, żeby łatwo podbijał się na krawężnikach. No i oczywiście, żeby oparcie było dla dziecka wygodne. Zauważyłam, że w niektórych modelach przednie oparcie jest bardzo krótkie, nie wiem jak to wygląda w przypadku tego wózka. Niewykluczone, że nie będę miała szansy go na żywo obejrzeć przed zakupem dlatego te informacje są dla mnie istotne.
firma Jane jest firmą bardzo dobrą, wózek ten jest lekki waży około 15 kg ( czyli jak na wózek dla dwójki dzieci niedużo ) skrętny, bardzo dobrze się prowadzi , dzieci mają wygodnie , oparcie jak na tego typu wózek jest wysokie więc twoje starsze dzieciątko będzie miało wygodnie :-)